Acordul secret pentru divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce vor face

Acordul secret pentru divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce vor face
Acordul secret pentru divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Deși Anamaria Prodan tot încearcă să mai salveze din aparențe, se pare că divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecamp este unul iminent și este doar o chestiune de timp până ce aceștia se vor separa.

Acordul secret pentru divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Mai mult, cei doi parteneri de viață ar fi ajuns chiar și la o înțelegere, iar separarea cuplului se va produce, cel mai probabil, toamna aceasta. Însă modul în care cei doi vor divorța este unul total neașteptat, iar discuțiile cele mai fierbinți dintre ei sunt reprezentate de partea financiară.

De altfel, ultimele luni au fost apăsătoare pentru familia Reghecampf. În timp ce Anamaria Prodan încă nu admite ideea de separare, iată că soțul ei a luat decizia, iar cei doi au fost nevoiți să ajungă și la o înțelegere secretă în privința averii familiei.

E drept că sumele din conturile lor sunt colosale. Ei dețin și mai multe imobile, iar urmările divorțului nu sunt momentan cunoscute. Recent, o apropiată a familiei lor a explicat modul în care cei doi vor face socotelile. Astfel că ei ar fi stabilit ca, în urma divorțului, fiicele Anamariei și copiii lui Reghe să fie principalii beneficiari, cel puțin din punct de vedere financiar.

”Nu va exista partaj”

”Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățiile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit”, a dezvăluit o persoană din anturajul celor doi, pentru playsport.ro.

Aparent, lucrurile vor fi extrem de pașnice între cei doi, mai cu seamă că dorința cea mai mare a lui Laurențiu Reghecampf ar fi ca divorțul să nu se pronunțe cu un partaj. Prin urmare, casele pe care cuplul le deține în acest moment în proprietate comună vor rămâne în continuare astfel.

”Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu. Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, a mai dezvăluit sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI