Accident tragic în Prahova. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori

Accident tragic în Prahova. Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat de mai multe ori
Accident mortal în Prahova

Accidentele se țin lanț în România, astfel că zilnic se înregistrează morți și răniți pe drumurile țării noastre. O tragedie recentă a avut loc în județul Prahova, pe DJ102 D, după ce un șofer a pierdut controlul volanului, provocând un accident mortal. În urma impactului, au rezultat două decese și rănirea unuia dintre pasageri.

Cum a ajuns mașina pe câmp

Potrivit Biroului de Presă al Poliției Prahova, accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 4:30, atunci când șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând într-un câmp. Din cauza impactului puternic, doi bărbați cu vârsta de 29 de ani, respectiv 31 de ani și-au pierdut viața.

Un alt tânăr a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile coresspunzătoare. În zonă, traficul a fost deviat, polițiștii făcând cercetări pentru a depista cauzele exacte ale accidentului.

”Din accident a rezultat decesul a doi bărbaţi în vârstă de 31 si 29 de ani şi rănirea unui alt bărbat în vârstă de 30 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

La acest moment traficul rutier este restricţionat şi deviat pe rutele ocolitoare DJ 100c şi DJ 149. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Tot în cursul nopţii un alt autoturism s-a răsturnat de pe podul de trecere peste pârâul Cricov. O persoana care se afla în maşină a fost transportată de urgenţăla spital. Totodată a fost avariată şi magistrala de alimentare cu gaze a satului Băltiţa. La faţa locului au fost mobilizate o maşină de stingere şi una de prim ajutor”, a transmis ISU Prahova, potrivit adevarul.ro.

Polițist băut, prins la volan cu o alcoolemie ridicată

Un alt accident a avut loc în Galați, după ce un polițist în vârstă de 44 de ani a sărbătorit de Florii cu prietenii, iar mai apoi s-a urcat băut la volan. Sub efectul alcoolului, omului legii a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a răsturnat într-un câmp.
Colegii săi au intervenit la scurt timp după producerea accidentului, însă bărbatul se autoevacuase. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o alcoolemie de 0.66 la mie. În urma accidentului, pe numele polițistului vinovat s-a deschis dosar penal, urmând să răspundă în fața legii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI