Accident tragic în Maramureș. Tânăr, înecat după ce a căzut cu mașina în lac. Ce au descoperit polițiștii

Accident tragic în Maramureș. Tânăr, înecat după ce a căzut cu mașina în lac. Ce au descoperit polițiștii
Bărbat înecat în Maramureș

Un bărbat de 39 de ani a murit într-un cumplit accident de circulație, după ce mașina în care se afla ca și pasager a căzut într-un lac din localitatea Sarasău. Șoferul, un tânăr de 28 de ani, a alertat autoritățile după ce a reușit să scape, însă, din păcate, bărbatul a fost găsit fără suflare.

Ce s-a întâmplat cu șoferul autoturismului

Un accident tragic de mașină a avut loc aproape de Sighetu Marmației după ce un tânăr teribilist a pierdut controlul volanului și a derapat, răsturnându-se într-un loc. Printr-o minune, acesta a reușit să scape din mașina scufundată, încercând ulterior să-l ajute și pe prietenul său, un bărbat de 39 de ani. Din păcate, acets lucru nu a fost posibil, motiv pentru care a alertat rapid autoritățile la 112.

În momentul în care scafandrii au sosit la fața locului, bărbatul de 39 de ani a fost găsit fără suflare, medicii declarând decesul.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au descoperit că șoferul vinovat conducea o mașină de teren neînmatriculată, acesta neavând permis și consumând înainte băuturi alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,01 miligrame alcool pur pe litru de aer expirat.

Polițiștii au deschis dosar pe numele bărbatului, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, conducere aunui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, cât și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Accident grav în Reșița, cu zece autoturisme avariate

Un alt tânăr de 23 de ani a produs părăpăd într-o parcare din Reșița după ce a pierdut controlul volanului și a avariat zece autoturisme parcate legal. În urma tragediei, martorii au solicitat ajutorul autorităților care s-au deplasat la fața locului și i-au cerut vinovatului să se legitimeze.

Pentru că a refuzat să-și demaște identitatea, devenind violent, șoferul a fost încătușat și dus la secția de Poliție, acolo unde a fost audiat.

În momentul accidentului, șoferul nu era singur în mașină, fiind însoțit de un alt bărbat. Martorul a negat cu vehemență faptul că autorul faptei ar fi consumat alcool, exprimându-și șocul cu privire la cele întâmplate.

“Reporter: Erați în mașină?
Bărbat: Da, am fost în dreapta.
Reporter: Şi în stânga cine era, cine conducea? Fiul dvs sau rudă?
Bărbat: Nu.
Reporter: I s-a făcut rău cumva?
Bărbat: Nu ştiu, el ştie.
Reporter: Ce ştiţi, ce a băut?
Bărbat: Eu nu l-am văzut să bea.
Reporter: A băut cu dvs?
Bărbat: Nu.
Reporter: Aţi băut fiecare separat, sau cum?
Bărbat: Nu am băut, şefu’”, potrivit Antena3.
În urma accidentului, șoferii păgubiți speră ca daunele să fie acoperit de firmele de asigurări, nevăzând altă soluție care să salveze efectele devastatoare ale accidentului.