Accident tragic în Cluj. O fetiță de șase ani a fost lovită mortal de un autoturism. Micuța nu a mai avut nicio șansă

Accident tragic în Cluj. O fetiță de șase ani a fost lovită mortal de un autoturism. Micuța nu a mai avut nicio șansă

Tragedie pe o șosea din Cluj, după ce o fetiță care a pășit pe partea carosabilă a fost lovită mortal de o șoferiță, în vârstă de 32 de ani. Accidentul a avut loc în cursul serii de duminică

Care a fost rezultatul testului cu aparatul etilotest

Accidentul a avut loc pe DJ 107L, în afara localității Crăiești, comuna Petreștii de Jos, județul Cluj. Nu se cunosc informații legate de prezența micuței în acea zonă, însă o șoferiță nu a putut evita impactul puternic asupra copilei.
În urma leziunilor suferite, trupul fragil al copilei nu a mai rezistat, fiind declarat decesul. Șoferița vinovată a fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform primelor date, o minoră în vârstă de şase ani ar fi pătruns pe partea carosabilă, moment în care a fost accidentată de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 32 de ani, din Cluj-Napoca”, au declarat polițiștii.

Accident grav în Cluj. Cinci persoane au fost rănite, printre care două femei gravide

Acest weekend a fost sortit accidentelor în Cluj. Un alt accident grav a avut loc duminică, în jurul orei 14:30, pe DN1 R, în localitatea Dealul Negru, înainte de intrarea în localitatea Beliș.

Impactul violent cu cinci răniți a fost provocat de șofer care a făcut o depășireneregulamentară. Acesta a fost izbit de autoturismul care venea din sens opus, fiind implicate în accident și mașina depășită. În urma accidentului, un bărbat de 50 de ani a fost grav rănit, fiind nevoie de intervenția unui elicopter SMURD care să-l transporte de urgență la spital.

Printre victime s-au aflat și două femei însărcinate care au fost și ele transportate la spital. Potrivit autorităților, impactul a fost extrem de puternic, astfel încât toate cele trei autoturisme au fost grav avariate.

Alți doi bărbați au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Victimele prezentau dureri în zona toracelui, însă erau conștienți și cooperanți. Pompierii au oferit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri necesare pentru siguranța salvatorilor.