Accident tragic în București. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 5. Ambii părinți erau acasă

Accident tragic în București. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 5. Ambii părinți erau acasă
Accident tragic în București. Un copil de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul 5. Ambii părinți erau acasă

Sfârșit dramatic pentru un copilaș de doi ani, din București. Micuțul s-a prăbușit de la etajul 5 al unui bloc aflat într-un complex rezidențial din sectorul 6.

Când s-a petrecut nenorocirea

Durere fără margini pentru doi părinți care și-au pierdut copilașul de doi anișori în urma unei tragedii. Pe data de 13.05.2020, în jurul orei 11:30, a fost făcut apel la 112 prin care se solicita de urgență prezența unui echipaj medical. În fața unui bloc dintr-un complex rezidențial aflat în sectorul 6 se zbătea între viață și moarte un pui de om.

Micuțul a căzut de la fereastra apartamentului în care acesta locuia împreună cu cei doi părinți ai săi. Două autospeciale SMURD s-au prezentat la fața locului, iar medicii au efectuat toate manevrele de resuscitare pentru a-i salva viața micuțului. Din păcate, copilul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Ce spun apropiații

Potrivit declarațiilor vecinilor, micuțul ar fi căzut de pe balconul apartamentului, într-un moment de neatenție al părinților. Direcția Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) a transmis un comunicat, oferind primele informații referitoare la tragedia petrecută în cursul dimineții de ieri.

La data de 13 mai, în jurul orei 11,30, prin apel 112, a fost sesizat faptul că de la un bloc din sectorul 6 s-a precipitat un minor. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, care au efectuat manevre de resuscitare, dar, din nefericire, minorul nu a putut fi salvat”, se mai arată în comunicat, potrivit Agerpres.

Trupul fără viață a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. În urma nenorocirii, cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din Serviciul Omoruri în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit evz.ro, accidentul micuțului este pus sub semnul întrebării. Surse judiciare au dezvăluit că există îndoieli cu privire la moartea băiețelului și la modul în care a căzut acesta: „A fost găsit mort la baza blocului. Însă, anchetatorii verifică în ce condiții a putut copilul să se ridice pe marginea balconului, destul de înaltă, de altfel, și să cadă în gol”, a explicat un om al legii, în exclusivitate pentru evz.ro.