Accident teribil în Satu Mare. Tânăr de 19 ani, aruncat în aer și izbit violent de asfalt în urma impactului devastator. Video

Accident teribil în Satu Mare. Tânăr de 19 ani, aruncat în aer și izbit violent de asfalt în urma impactului devastator. Video
Mașină, izbită de un cap de pod Sursă foto: Antena3

Accident cumplit la Botiz, în Satu Mare, acolo unde un tânăr de 19 ani a fost victima unui accident provocat chiar de el. La locul tragediei au intervenit de urgență mai mulți medici, care au depus toate eforturile de a-i salva viața.

Greșeala făcută de șofer

Neatenția la volan se poate plăti cu prețul vieții, iar accidentele provocate din acest motiv se întâmplă în fiecare zi. Acesta a fost și cazul unui tânăr de 19 ani, care a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autoturism parcat pe sens opus în fața unui imobil.

Ulterior, autoturismul în care se afla tânărul a fost proiectat într-un cap de pod, iar rezultatul impactului a fost unul extrem de violent, șoferul fără centură fiind aruncat din mașină și proiectat pe asfalt. Din păcate, tânărul a suferit leziuni extrem de grave la coloana vertebrală și la membre, riscând chiar să-i fie amputat un picior. Victima a fost transportată imedoat la Unitatea de Primiri Urgențe, fiind supus imediat unor intervenții chirurgicale pentru a-i salva viața.

”La data de 12 octombrie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Botiz. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un conducător auto, de 19 ani, din Botiz a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla parcat în fața unui imobil, iar în urma impactului a fost proiectat într-un cap de pod.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Conducătorului auto i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a IPJ Satu Mare.

Vezi imagini video cu momentul impactului (Sursă: presasm.ro)