Accident teribil cu 3 morți în Botoșani. Unde au fost găsiți cei trei tineri după tragedie

Accident teribil cu 3 morți în Botoșani. Unde au fost găsiți cei trei tineri după tragedie
Accident grav la Botoșani Foto ilustrativă

Un eveniment rutier nefericit a avut loc în Botoșani în noaptea de duminică spre luni, acolo unde trei tineri și-au pierdut viața într-un accident. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, dar din păcate, salvarea celor trei victime a fost imposibilă. Un alt bărbat a suferit leziuni grave.

Cum s-a produs accidentul

Trei tineri și-au pierdut viața, iar altul se află în stare gravă, într-un accident produs pe raza comunei Ripiceni. La fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare, acestea identificând mașina răsturnată pe câmp. Din păcate, în urma impactului, cei trei tineri de 21, 22 și 24 de ani au fost găsiți pe câmp, cel mai probabil nepurtând centură de siguranță, în timp ce al patrulea pasager a fost găsit în mașină cu fractură de antebraț. Acesta a fost transportat de urgență cu echipajul de Salvare la cel mai apropiat spital.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a afirmat reprezentantul ISU.

O altă tragedie a avut loc sâmbătă seara, în Botoșani, acolo unde un bărbat de 52 de ani a fost strivit de propria mașină. Bărbatul a ajuns în fața casei și și-a lăsat mașina neasigurată pentru a merge să deschidă porțile. Din păcate, autoturismul a ănceput să o ia la vale, iar din încercarea disperată de a o opri, acesta s-a pus în fața autoturismului cu mâinile în sus, însă fără succes. Șoferul a fost trântit de mașină și târât până la canalul de la marginea drumului.

Acesta a fost găsit de soția sa în stare de inconștiență. Femeia disperată a solicitat intervenția unui echipaj, dar din păcate, medicii nu au mai putut să-l salveze.

“Victima a fost scoasă de sub autoturism de către pompieri şi preluată de echipajele medicale care a început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul”, au explicat responsabilii ISU de la Botoșani.