Accident spectaculos, în Craiova. Șoferul aruncat din mașină s-a ridicat la câteva secunde. Ce a făcut imediat

de: Ștefan R. Apostol
19 12. 2019

Circulația, ca pieton,  pe drumurile țării poate deveni periculoasă. Dacă mai pui la socoteală că unii pietoni circulă exact pe unde nu trebuie, atunci avem clar un pericol. Un pericol, atât pentru pieton, cât și pentru șoferii participanți la trafic.

Accident spectaculos, în Craiova

Aseară, pe una din șoselele din Craiova, la o oră târzie din noapte, s-a produs un accident, parcă scos din filmele de acțiune cu multe cascadorii, periculoase, de acest gen. Conform informațiilor, de la fața locului, pe fondul unei slabe vizibilități și a neadaptabilității la condițiile de trafic, un șofer ar fi pierdut controlul automobilului. Șoferul a pierdut controlul mașinii, răsturnându-se pe carosabil.

Șoferul aruncat din mașină s-a ridicat la câteva secunde. Ce a făcut imediat

Accidentul a fost surprins de o cameră de luat vederi, aflată în zona respectivă.  În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul s-a ridicat de pe asfalt, s-a clătinat puțin, și-a luat pantoful care-i zburase din picior și a plecat spre locul unde ajunsese mașina pe care o conducea.

Imaginile au ajuns virale si au atras zeci de comentarii. Cel care apare căzut pe carosabil este chiar șoferul, în mașina se mai aflau alte două persoane și nimeni nu ar fi fost grav rănit. Polițiștii nu au primit nicio sesizare cu privire la acest incident.