Accident șocant în Argeș. Un bătrân de 74 de ani a furat un autoturism, iar mai apoi a murit în impactul produs chiar de el

Accident șocant în Argeș. Un bătrân de 74 de ani a furat un autoturism, iar mai apoi a murit în impactul produs chiar de el

Un accident mortal a avut loc între Pitești și Brașov, după ce un bărbat de 74 de ani a produs o adevărată tragedie în trafic. Bătrânul fusrase cu puțin timp în urmă autoturismul, iar ulterior a intrat cu acesta în spatele altei mașini. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care i-au oferit primul ajutor.

Ce s-a întmplat cu șoferul mașinii izbite

Un eveniment absolut bizar a avut loc în Argeș, acolo unde un bătrân fără permis de conducere a furat mașina unui cunoscut, iar ulterior, a produs un accident mortal, victima fiind chiar el.

Bărbatul din Stâlpeni a ajuns în posesia autoturismului furat, iar în prima mașină apărută pe șosea a intrat cu viteză, rezultând rănirea gravă a acestuia. Șoferul autoturismului lovit se află în afara oricărui pericol, explicându-le polițiștilor că s-a trezit izbit cu putere din spate.

La fața locului s-au prezenta mai multe echipaje medicale care i-au oferit primul ajutor. Bătrânul prezenta mai multe traumatisme la nivelul corpului, fiind transportat de urgență la spital. Din păcate, acesta a murit la scurt timp după tragedie. În urma unei anchete demarate, polițiștii iau în calcul și ipoteza unei sinucideri, încercând să afle de la familie ce l-ar fi putut determina să recurgă la acest gest necugetat.

Accident grav în Dâmbovița

Un alt accident mortal a avut loc, ieri, în Dâmbovița, acolo unde un microbuz școlar s-a răsturnat după impactul cu un alt autoturism.

Din păcate, în urma evenimentului au murit două persoane, acestea fiind șoferul și un însoțitor al celor 9 elevi care erau transportați spre școală. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de descarcerare, oferind primele îngrijiri de specialitate.

„Din informațiile preliminare, există 2 persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz). În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție.

Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului. Aceștia din urmă sunt în curs de evaluare medicală la fața locului”, au informat reprezentanții ISU Dâmbovița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI