Accident rutier grav pe DN2 – E8, în urma căruia patru persoane au fost rănite

Accident rutier grav pe DN2 – E8, în urma căruia patru persoane au fost rănite
Accident rutier în Dumbrăveni

Patru persoane, dintre care o femeie și trei bărbați, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, în urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc pe DN2 – E85, la Dumbrăveni.

Accident rutier la Dumbrăveni

Potrivit Poliției, accidentul s-a produs între un ansamblu cap tractor-remorcă care a intrat în coliziune cu o mașină într-o curbă. Toate victimele au fost din autoturism. Au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

Aceștia au intervenit cu o autospecială de intervenție și modulul SMURD, format din autospecială și descarcerare, dar și o ambulanță SMURD. De asemenea, la față locului au fost prezente și două echipaje al SAJ Vrancea. Cercetările continuă, în acest caz s-a deschis un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Patru persoane, o femeie şi trei bărbaţi, au fost rănite în urma coliziunii a două autovehicule ce se deplasau de DN2 – E85, pe raza localităţii Dumbrăveni. Evenimentul a avut loc în jurul orei 14,00. Echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior trei persoane fiind transportate la UPU Focşani de către ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, a precizat ISU Vrancea.

Grav accident rutier la Aninoasa

Un grav accident rutier a avut loc în Dâmbovița în care au fost implicați nouă copii care erau conduși către școală. La sosirea echipajelor, două persoane erau încarcerate. Ulterior, a fost constatat decesul acestora. Este vorba despre șoferul autobuzului și un însoțitor care se afla împreună cu minorii.

La locul accidentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD, două echipaje de descarcerare, două mașini de stingere și patru ambulanțe SAJ. Viața copiilor este în afara oricărui pericol, însă șapte dintre ei au fost duși la spital pentru investigații amănunțite.

„Din informațiile preliminare, există 2 persoane încarcerate inconștiente (șoferul și un pasager din microbuz). În microbuzul implicat au fost 9 copii evacuați de la locul accidentului, până la sosirea echipajelor de intervenție. Trei dintre aceștia au plecat de la locul intervenției cu alte mijloace, iar ceilalți șase se aflau la aproximativ 200 m de locul accidentului.

Aceștia din urma sunt în curs de evaluare medicală la fața locului. Pentru gestionarea situației și acordarea asistenței medicale de urgență victimelor, la locul evenimentului acționează 2 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ, 2 echipaje de descarcerare, 2 mașini de stingere”, a transmis ISU Dâmbovița.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI