Accident mortal la Călugăreni în această dimineață. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Mai multe victime sunt încarcerate

Accident mortal la Călugăreni în această dimineață. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție. Mai multe victime sunt încarcerate
Accident mortal în Călugăreni

Tragedie în județul Giurgiu, la Călugpreni, acolo unde a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Un accident mortal a avut loc în urma impactului a două autoturisme, una dintre ele fiind o mașină de gunoi. La fața locului au intervenit peste 12 echipaje medicale și de descarcerare.

Mai multe victime au fost încarcerate

Un accident extrem de grav a avut loc în această dimineață între o mașină de gunoi și un autoturism În cele două autoturisme se aflau în total zece persoane, dintre care una a murit, iar restul victimelor au fost rănite grav.

Pentru o eficiență mai mare, autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție, la fața locului intervenind de urgență trei echipaje de stingere, unul pentru descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD, precum și șase ambulanțe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU București-Ilfov au fost trimise în sprijin 2 ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare. Un elicopter SMURD a aterizat pe drum pentru a transporta posibile victime în stare critică.

În urma tragediei, o persoană a decedat, șase au fost preluate de ambulanțe și transportate la spitale din București, o victimă a fost preluată de elicopter și trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca , iar o altă victim se află în stop cardiorespirator, efectuându-se manevre de resuscitare la fața locului. Una dintre victime a refuzat transportul la spital.

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului a intrat pe contrasens, izbindu-se puternic de mașina de gunoi care s-a răsturnat. Impactul devastator a fost fatal pentru unul dintre persoanele aflate în autocamionul CNAIR.

Vezi mai multe imagini de la fața locului în galeria foto.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI