Accident mortal în Suceava. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat pe șosea. Care este bilanțul tragediei

Accident mortal în Suceava. Un microbuz plin cu pasageri s-a răsturnat pe șosea. Care este bilanțul tragediei
Accident cu morți în Pasul Mestecăniș

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață în Pasul Mestecăniș, județul Suceava. Un microbuz cu opt pasageri, care tracta o autoplatformă s-a răsturnat pe șosea din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Din păcate, tragedia s-a soldat cu multiple victime, astfel că pompierii intervin pentru descarcerare.

Câte persoane au murit în accidentul din această dimineață

Pompierii ISU au intervenit în această dimineață pentru a acorda ajutor victimelor accidentului din Suceava. Din păcate, două dintre persoanele aflate în microbuz au zburat pe geam în urma impactului, căzând practic sub autovehicul.

Ulterior descarcerării, medicii au încercat să intervină cu manevre de resuscitare pentru a salva victimele, dar din păcate, acestea prezentau leziuni incompatibile cu viața. Pe lângă cele două persoane decedate, alte două au fost rănite și transportate la spital.

Tragedia a avut loc în Pasul Mestecăniș, pe sensul de urcare către Muncipiul Câmpulung Moldovenesc. Din păcate, din cauza carosabilului umed și a condițiilor meteo nefavorabile, șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat în afara carosabilului. Circulația nu a fost îngreunată, traficul desfășurându-se normal pentru ora respectivă.

Mai multe echipe de polițiști și anchetatori s-au prezentat la fața locului pentru a determina cauzele exacte ale accidentului.

Polițiștii le recomandă șoferilor care circulă în acea zonă să conducă cu prudență pentru a evita viitoare astfel de accidente. Din păcate, locul este unul predestinat nenorocirilor, acest accident nefiind primul care se petrece.

Accident extrem de grav pe Autostrada Deva-Sibiu

Un accident extrem de grav a avut loc acum două zile pe Autostrada Deva-Sibiu, în zona Săliște. Trei persoane au decedat, iar una a fost grav rănită în urma coliziunii dintre un autotursim și un autoutilitară de dezăpezire.

Cele cinci persoane de sex masculine care se aflau în mașina grav avariată se întorceau din Italia, autoturismul fiind înmatriculat în Bacău. La fața locului au sosit trei echipaje SMURD, o autospecială de transport și salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, însă trei persoane nu au mai putut fi salvate.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a petrecut la kilometrul 270, în zona localității Săliște, județul Sibiu, înurma impactului dintre un autoturism și un utilaj de deszăpezire, cel dintâi intrând puternic în spatele utilajului.

Centrul INFOTRAFIC a mai specificat, de asmenea, condițiile de trafic, astfel că, în momentul accidentului nu au existat depuneri de zăpadă, condiții de vizibilitate fiind bune. Circulația a fost oprită pe sensul către Sibiu, fiind deviat traficul pe DN 1.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI