Accident mortal în Pitești. Bărbat, prins sub roțile unui tren la distanță mică de gară. Ce a văzut mecanicul înainte de tragedie

Accident mortal în Pitești. Bărbat, prins sub roțile unui tren la distanță mică de gară. Ce a văzut mecanicul înainte de tragedie
Accident feroviar la Pitești Sursă foto ilustrativă

Un grav accident feroviar a avut loc în cursul zilei de miercuri în județul Argeș, la câteva sute de metri distanță față de stația de tren din Pitești Sud. Un bărbat a fost lovit mortal de un tren de călători. Potrivit mecanicului, victima și-ar fi premeditat moartea.

Ce spun autoritățile

În urma tragediei, Poliția s-a prezentat la fața locului pentru a face cercetări și pentru a afla cu exactitate circumstanțele în care s-a produs teribilul accident.

Potrivit mecanicului trenului Regio, bărbatul, în vârstă de 62 de ani, vârstă de 62 de ani s-a aruncat intenționat în fața trenului care circula pe ruta Curtea de Argeş – Piteşti, cu scopul de a-și lua viața.
Bărbatul a povestit că totul s-a petrecut într-un timp mult prea scurt, iar în ciuda frânării rapide pe care a pus-o, impactul mortal a fost inevitabil.

“Un tren Regio, care circula pe relaţia Curtea de Argeş – Piteşti, a accidentat mortal o persoană de sex bărbătesc pe raza municipiului Piteşti”, au anunţat reprezentanţii IPJ Argeş.

În urma accidentului, toți pasagerii care se aflau în tren în acel moment au fost transferați într-o altă garnitură pentru a-și continua călătoria.

Vezi imagini video de la fața locului (Sursă: Jurnal Muscel TV)

 

Locul accidentului este predestinat

Un alt bărbat și-a găsit sfârșitul în aceeași zonă, în urmă cu câteva luni. În noaptea de 17 spre 18 septembrie, polițiștii au fost anunțați de un accident feroviar în urma căruia un bărbat cu vârsta între 55-60 de ani a fost lovit de tren, chiar la ieșirea din stația C.F. Ploiești Sud.

Polițiștii au demarat cercetările și au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să aștepte rezultatele anchetei. Primele ipoteze au arătat că cel mai probabil, bărbatul a fost lovit de tren în momentul în care dorea să traverseze calea ferată.

“În cursul nopţii de 17 spre 18 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de tren, la ieşirea din staţia C.F. Ploieşti Sud spre Ploieşti Est, în zona kilometrului feroviar 62+400 metri.

Echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, la faţa locului fiind găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 55-60 de ani care a fost declarat decedat de cadrele medicale. Cel mai probabil, bărbatul a vrut să traverseze calea ferată, când a fost surprins de tren”, au transmis la acel moment reprezentanţii IPJ Prahova.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe