Accident mortal în Argeș. Un șofer a spulberat trei copii care se plimbau cu bicicleta, după ce a adormit la volan. Cine erau băieții

Accident mortal în Argeș. Un șofer a spulberat trei copii care se plimbau cu bicicleta, după ce a adormit la volan. Cine erau băieții
Accident mortal în Argeș. Un șofer a spulberat trei copii care se plimbau cu bicicleta, după ce a adormit la volan. Cine erau băieții

Tragedie imensă în Argeș, acolo unde trei tineri au fost loviți  în plin de o mașină a cărui șofer a adormit la volan. Potrivit autorităților, se pare că șoferul, în vârstă de 53 de ani, din comuna Bughea de Sus, se îndrepta către casă, atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat în copiii care se plimbau cu bicicletele pe marginea drumului.

Care este starea copiilor

În urma accidentului, doi dintre copii au fost transportați în comă la spital, iar unul dintre aceștia era conștient, dar se află în stare gravă, suferind leziuni multiple pe toată suprafața corpului.

Autoritățile au transmis ulterior identitatea tinerilor, aflând că doi dintre ei erau frați, ba mai mult, unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, îl ținea pe cadru pe fratele său mai mic. Cel de-al treilea tânăr lovit de soartă a fost un băiat de 15 ani. Toți trei au au fost transportați de urgență cu ambulanțele.

În urma rănilor grave provocate de nefericitul accident, tănărul de 15 ani a suferit mai mukle stopuri cardio-respiratorii, iar medicii nu au mai putut să-i facă nimic pentru a-l salva.

Viorel Enache, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti, a declarat că băiatul a suferit foarte tare: “Traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal, s-au început manevrele de resuscitare, s-a încercat stabilizarea lui, din păcate, după mai multe stopuri cardio-respiratorii, copilul a decedat”, potrivit stirileprotv.ro

Cine este singurul supraviețuitor

La scurt timp, băiatul de 18 ani a pierdut și el lupta cu viața, după ce fusese transportat în comă, la Spitalul Judeţean din Piteşti.

Momentan, fratele său mai mic se află în stare gravă cu traumatisme multiple, inclusiv o fractură de bazin. În urma accidentului, a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, accidentul a avut loc pe DN 73, bicicliştii fiind spulberați d eun autoturism care circula din direcţia Piteşti către Câmpulung Muscel.

Conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, posibil pe fondul oboselii, intrând în coliziune cu doi biciclişti, unul dintre aceştia având şi un pasager pe bicicletă.

În urma accidentului, toţi trei, doi minori de 14 şi 15 ani şi un tânăr de 18 ani, toţi din Mihăeşti, au fost transportaţi la o unitate medicală”, precizează IPJ Argeş, potrivit Agerpres.