Accident mortal în Argeș. Doi tineri au murit, mașina lor s-a făcut bucăți în urma impactului cu un stâlp FOTO + VIDEO

de: Andrei Simion
05 10. 2024

Un accident deosebit de grav, soldat cu două decese, s-a produs sâmbătă dimineață, 5 octombrie 2024, în județul Argeș. Un minor de 15 ani și un tânăr de 22 de ani au murit după ce mașina cu care se deplasau a lovit un stâlp de electricitate și un gard pe raza comunei Rătești. Autoturismul s-a făcut bucăți în urma impactului.

Accident grav în județul Argeș

Accident rutier cumplit sâmbătă dimineață, 5 octombrie 2024, în județul Argeș. Doi tineri și-au pierdut viața, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate și un gard. La fața locului s-au deplasat imediat patru echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și una de descarcerare, dar și două echipaje SMURD, de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă.

„Accidentul s-a întâmplat în jurul orei 5 dimineața. După apelul la 112, pompierii au intervenit cu patru echipaje, dintre care unul de descarcerare. La locul intervenției, au constatat că este vorba despre un vehicul care a lovit un stâlp de electricitate și un gard.

Între resturile mașinii au rămas încarcerate două victime: un adolescent de 15 ani, elev de liceu, si un tânăr de 22 de ani, student. Acesta din urmă, care se afla la volan, a murit pe loc. Pe adolescent, medicii au încercat să îl resusciteze, dar fără rezultat. Polițiștii au demarat o investigație pentru a stabili cum nenorocirea”, transmite Antena 3 CNN.

Doi tineri au murit, mașina lor s-a făcut bucăți în urma impactului cu un stâlp

Tragedia din Argeș s-a produs pe fondul vitezei mari cu care se deplasa autovehiculul. Mașina a derapat într-o curbă și urmele de frânare se întind pe 60 de metri până la locul unde s-a oprit.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, șoferul era cunoscut de polițiști, care i-au suspendat permisul pentru viteză. Însă tânărul a făcut contestație și a primit documentul înapoi. Ulterior, a fost sancționat din nou pentru conducere agresivă, iar în momentul accidentului conducea în baza unei dovezi pe o perioadă de 15 zile.