Accident înfiorător în Mehedinți cu 3 morți. Alte 4 persoane au fost grav rănite. Ce s-a întâmplat

Accident înfiorător în Mehedinți cu 3 morți. Alte 4 persoane au fost grav rănite. Ce s-a întâmplat
Echipajele de Salvare și pompieri au ajuns la fața locului Sursă: ISU Mehedinți

Tragedie fără margini pe DN 67 A, acolo unde un accident teribil a avut loc între două autoturisme. În urma impactului devastator, trei persoane și-au pierdut viața, iar alte patru au fost grav rănite. La fața loclui au intervenit mai multe echipaje medicale și de descarcerare care au oferit primul ajutor și au scos victimele dintre fiare.

Circulația s-a desfășurat cu greutate

Un accident cumplit desfășurat pe raza localității Cocorova, din județul Mehedinți, a avut loc cu puțin timp în urmă, provocând moartea a trei persoane.

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, una de stingere cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și patru echipaje ale SAJ. Inițial, echipele de pompieri au descarcerat cele trei persoane, dar din păcate, acestea au fost declarate moarte de către medicul SAJ.

Cele patru persoane supraviețuitoare, dintre care, doua în stare conștientă și două în stare semiconștientă, au primit primul ajutor, iar ulterior au fost transportate la spital. Potrivit primelor informații oferite de Poliție, circulația s-a desfășurat cu greutate, pe un singur fir, alternativ prin dirijare.

Accident mortal în București

Un accident extrem de grav a avut loc în București, în sectorul 1, acolo unde două fetițe au fost lovite de o mașină de Poliție pe trecerea de pietoni. În urma impactului violent, o fetiță de 13 ani a murit pe loc, în timp ce una de 11 ani a fost transportată cu multiple leziuni la spital.

La volan se afla un polițist angajat din 2017, care susținea că se afla în timpul unei misiuni, având semnalele luminoase aprinse, în timp ce martorii tragediei susțin că semnalele luminoase au fost aprinse după accident, pentru a mușamaliza gravitatea tragediei.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

În urma tragediei a fost demarată o anchetă care va stabili cu exactitate cauza accidentului și cum a avut loc acesta. Potrivit informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, agentul de poliție se afla în misiune și avea semnalele luminoase pornite. Aceasta a mai declarat că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.