Accident înfiorător de Ziua Copilului. O fetiță de 4 ani din Iași, ucisă de o șoferiță fără permis. Ce făcuse micuța cu puțin timp înainte de tragedie

Accident înfiorător de Ziua Copilului. O fetiță de 4 ani din Iași, ucisă de o șoferiță fără permis. Ce făcuse micuța cu puțin timp înainte de tragedie

Tragedie imensă în Iași, după ce o fetiță de 4 ani a fost accidentată mortal, miercuri seară, la câțiva metri de casă. Nenorocirea care a îndoliat o comunitate a avut loc în fața a mai mulți martori care au povestit cum s-a petrecut accidentul. Părinții și familia micuței sunt în stare de șoc și nu își pot reveni după cele întâmplate.

Copilă de 4 ani, ucisă de ziua de naștere

Fetița de 4 ani a fost ucisă de o șoferiță care nu avea permis, miercuri după-amiază, în timp ce se afla pe marginea drumului. Copila se juca cu alți prieteni, atunci când un autoturism care rula cu viteză nu a putut evita impactul, iar într-o curbă a lovit-o mortal pe micuță.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât ieri fetița împlinise vârsta de patru ani, prilej de a sărbători cu prietenii săi această zi specială. La prânz, micuții au ieșit să se joace afară, iar într-un moment de neatenție și inconștiență din partea unei șoferițe, viața copilei s-a spulberat.

„La data de 1 iunie, în jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Scobinți. Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că în accident au fost implicați un pieton, o minoră de 4 ani și un autoturism condus de o femeie de 28 de ani.

În urma accidentului, minora a decedat. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că femeia în vârstă de 28 de ani nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației și luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătoarea de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Ioana Bîlea.

Micuța nu a mai putut fi salvată

La fața locului a fost solicitată de urgență o Ambulanță, însă în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici pentru a o salva, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

„Se începe resuscitarea, se continua de către echipajul nostru, însă fără success, după o oră. După 64 de minute se declara decesul”, a declarat un medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Un martor a povestit că micuța a apărut din spatele unui taxi, astfel că, șoferița a claxonat de trei ori, însă fără succes, aceasta neputând evita impactul.

 ”Fetiţa a ieşit din spatele taxiului şi şoferiţa venea de la vale. Şi a zis femeia, după câte am înţeles noi, că a claxonat de 3 ori era la deal şoferiţa şi zicea că i-a ieşit drept în faţă. Şi a buşit-o”, a povestit un martor al tragediei.

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe