Accident grav pe A4. 14 victime după coliziunea dintre un TIR și un microbuz. Planul roșu activat

de: Ștefan R. Apostol
19 08. 2024

Accident grav pe A4! Pe raza localității Constanța, spun autporitățile, a avut loc un accident rutier, grav. Ca urmare a acestei situații, s-a decis declanșarea Planului Roși de intervenție, având în vedere că este vorba de un accidnet în care este implicat un microbuz și un autotren.

Accident grav pe A4, s-a activat Planul Roșiu de intervenție

Conform primelor informații, vorbim de un accident grav pe A4, în care au fost implicate un microbuz și un autotrn. Polițiștii constănțeni spun că în microbuz se aflau 14 persoane, din păcate majoritatea victime ale acestui accident, astfel că s-a declanșat Planul Roșu de intervenție.

Cei de la ISU Constanța, alături de echipaje de pompieri și ambulanță, au fost trimise de urgență la fața loculi, autostrada A4. Accidentul s-a produs pe sensul de emrs către localitatea Ovidu, dinspre Agigea, aproape de comuna Cumpăna.

(foto: focuspress.ro)

11 victime sunt încarcerate

Sunt șapte echipaje de ambulanță, precum și echipaje SMURD, având în vedere că, spun polițiștii, există șanse ca cele 14 persoane aflate în microbuz să prezinte vătămări în urma accidentului.

„Centrul INFOTRAFIC informează că pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 17+400 de metri, pe sensul de mers spre Ovidiu, între localitățile Agigea și Constanța, județul Constanța, a avut loc un accident rutier produs între un microbuz și un autotren. Potrivit primelor date, 14 persoane au suferit leziuni, 11 dintre ele fiind încarcerate. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Ovidiu. Forțe MAI se deplasează spre locul accidentului.”

(foto: focuspress.ro)

Din imagini, conform celor de la focuspress.ro, se pare că în urma coliziunii microbouzul s-a răsturnat în afara carosabilului, iar ca urmare a acestei situații, 11 din cele 14 persoane aflate la ord, au rămas încarcerate, iar pompierii și membrii SMURD fac tot ce se paote pentru a le scoate din interiorul mașinii răsturnate.

Știre în curs de actualizare, în funcție de dinamica evenimentelor