Accident grav în prima zi a stării de alertă! Patru victime au ajuns de urgență la spital

Accident grav în prima zi a stării de alertă! Patru victime au ajuns de urgență la spital
Accident grav în prima zi a stării de alertă! Patru victime au ajuns de urgență la spital

După o perioadă de aproape două luni de izolare, șoferii români au putut să iasă din nou pe șosele pentru a se deplasa la muncă sau în locurile unde au treabă. Din păcate, relaxarea restricțiilor nu vine cu vești îmbucurătoare pentru doi șoferi din Mehedinți care au ajuns la spital din cauza unui accident rutier.

Traficul a fost îngreunat

Centrul Infotrafic a anunțat în urmă cu puțin timp că circulația pe DN6, în județul Mehedinți, este îngreunată, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două mașini. În urma impactului puternic, patru persoane au fost rănite si ulterior, transportate la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Orşova – Filiaşi, la ieşirea din localitatea Şimian către Strehaia, judeţul Mehedinţi, a avut loc o coliziune între două autovehicule. Patru persoane au fost rănite. Se efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului. Circulaţia se desfăşoară îngreunat, pe un fir, prin dirijare” potrivit Agerpres.

Timpul estimate pentru reluarea traficului în condiții normale a fost de 40 de minute.

Accident grav în Timiș

Un al doilea accident a fost raportat astăzi în județul Timiș. Două autoturisme și un TIR s-au ciocnit puternic lângă localitatea Găvojdia, în Timiș. La fața locului au sosit o autospeciala de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu decese, iar unul dintre pasageri a fost transportat la spital pentru efectuarea mai multor investigații.

În accident au fost implicate 2 autoturisme, într-un autoturism se aflau 3 persoane, care nu necesită îngrijiri medicale, iar în celălalt autoturism se afla doar șoferul care a rămas încarcerat și un autotren.
La locul intervenției s-au deplasat o autospeciala de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri. Victima a fost extrasă și predată unui echipaj SAJ pentru a primi îngrijiri medicale„, a informat ISU Timiș, potrivit stiripesurse.ro.