Accident grav în judeţul Iaşi, după ce o căruţă a fost spulberată de un autoturism. Doi bărbaţi au fost răniţi

Accident grav în judeţul Iaşi, după ce o căruţă a fost spulberată de un autoturism. Doi bărbaţi au fost răniţi
Accident grav în judeţul Iaşi, după ce o căruţă a fost spulberată de un autoturism. Doi bărbaţi au fost răniţi

Un grav accident rutier a avut loc în județul Iași, în urma căruia doi bărbați au fost răniți. Un autovehicul a spulberat o căruță, iar în urma coliziunii violente, cei doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Căruță spulberată de autoturism

Accidentul a avut loc în satul Blăgești, municipiul Pașcani, județul Iași. Unul dintre cei doi bărbați din căruță a fost preluat de un elicopter SMURD, aflându-se în stare gravă, și transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Celălalt bărbat a fost preluat de o ambulanță SMURD și dus la Spitalul Municipal Pașcani. De aici urmează să fie transferat și el la Iași. Accidentul a avut loc pe drumul național DN 28 A, pe 7 octombrie, în jurul orei 04:30. Se pare că șoferul autoturismului nu ar avea permis de conducere pentru categoria de vehicul condusă, potrivit reprezentanților IPJ Iași.

Astăzi, 07 Octombrie ac, în jurul orei 04.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că, pe DN 28 A în afara localității Blăgești a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un ansamblu de vehicule și un atelaj hipo a avut loc o coliziune față spate.

Două dintre persoanele din atelajul hipo au suferit leziuni. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că șoferul ansamblului de vehicule nu ar deține permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul condus. De asemenea, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto cu un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Accident teribil în Timișoara

Un accident grav a avut loc în urmă cu doar câteva zile. O șoferiță a reușit să ajungă pe rond cu mașina, după ce a ratat sensul giratoriu. În mașină se mai afla și un bărbat de 73 de ani. În urma accidentului, ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Femeia de la volan, în vârstă de 79 de ani, a apăsat pedala de accelerație chiar înainte de a intra în sensul giratoriu. Deoarece nu a avut o reacție rapidă, a ajuns cu mașina pe rondul din sensul giratoriu, care a suferit multiple stricăciuni.

Ambii au fost transportați la spital, suferind diferite leziuni la nivelul corpului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI