Accident grav în Constanța. Microbuz răsturnat. 20 persoane implicate, doi morți VIDEO

Autor: Andrei Simion - 10:20, 15 ian. 2020
Accident grav în Constanța

Un grav accident de circulație s-a produs, miercuri dimineață, între localitățile Topraisar și Amzacea din județul Constanța. Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului violent.

UPDATE – Alte 18 victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Accident grav în Constanța

Accidentul s-a produs, miercuri dimineață, între localitățile Topraisar și Amzacea din județul Constanța. Două persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate, în stare de inconștiență, iar după ce au fost extrase s-a constatat decesul acestora.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 mașină de stingere, precum și 4 ambulanțe SAJ”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe „DN38 Constanța – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, județul Constanța, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil alunecos – în decor. Drumul este blocat. Pe carosabil sunt semnalate porțiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI