Accident grav în Capitală. Un autoturism a fost strivit de un tramvai. Vatmanul, pozitiv la drug test

de: Daoud Andra
19 09. 2024

Un accident mortal a avut loc joi dimineața, în București. Un tramvai a lovit în plin o mașină, iar șoferul a murit. Polițiștii ajunși la fața locului i-au făcut un drug test șoferului, iar acesta a ieșit pozitiv.

Accident între un autoturism și un tramvai

Accidentul mortal a avut loc în zona Progresul din București. Tramvaiul a lovit în viteză mașina, care a fost proiectată într-un stâlp și s-a rupt în două la impact, iar șoferul a murit pe loc. Polițiștii chemați la locul accidentului l-au testat pe vatman pentru alcool și droguri, iar acesta a ieșit pozitiv la drug test. Vatmanului urmează să îi fie prelevate probe biologice, pentru a stabili dacă avea substanțe interzise în sânge în momentul producerii accidentului.

Liniile de tramvai 1, 11, 10, 25 și 47 au fost blocate în zonă, pe ambele sensuri, iar STB a anunțat că traficul va fi deviat provizoriu. Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20 dimineața, iar șoferul a rămas încarcerat, astfel că nu a avut nicio șansă.

”Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe şos. Progresului, dinspre Calea 13 Septembrie către Calea Rahovei, ar fi efectuat virajul la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, moment în care a intrat în coliziune cu un tramvai ce se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului de circulaţie conducătorul autovehicului a rămas încarcerat, iar după extragere prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a informat Brigada Rutieră.

Știre în curs de actualizare