Accident grav în București produs cu puțin timp în urmă. Un autoturism a intrat în sediul ALDE de la Arcul de Triumf

Accident grav în București produs cu puțin timp în urmă. Un autoturism a intrat în sediul ALDE de la Arcul de Triumf
Un autoturism s-a izbit în gardul sediului ALDE

Un accident care se putea sfârși teribil a avut loc, duminică seară, în Capitală, acolo unde au fost implicate un autoturism și un STB. Potrivit primelor informații, în urma impactului au rezultat patru victime, toate fiind transportate la spital.

Șoferul avea permis de trei luni

Un accident periculos a avut loc duminică seara, în zona Arcului de Triumf, acolo unde un șofer de 19 ani a provocat un accident grav, după ce a ajuns cu autoturismul pe trotuar și s-a izbit de un copac, lovind, de asemenea, sediul ALDE. În urma evenimentului rutier, au rezultat patru victime, dintre care, tânărul șofer, în vârstă de 19 ani, un minor de 17 ani, dar și alte două persoane care se aflau în autoturism. Astfel, după alertarea autorităților, cele patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că tânărul avea permisul obținut de trei luni de zile, acesta fiind începător. Astfel, accidentul a avut loc pe baza neatenției și a vitezei neadaptate corespunzător la condițiile meteo, cât și la gradul de experiență al șoferului. După impact, băiatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În evenimentul rutier a mai fost implicat și un autobuz STB, însă nu se cunosc multe detalii despre acest lucru.

Accident extrem de grav în Bușteni

Tot duminică a avut loc un accident teribil, în Bușteni, acolo unde un tânăr de 15 ani a fost salvat în ultimul moment de salvamonstiști. Potrivit salvatorilor, băiatul se afla împreună cu tatăl său și cu alți prieteni în Munții Baiului, pe un drum alunecos, acoperit cu zăpadă, acolo unde s-au plimbat cu ATV-urile. Într-un moment nefast, băiatul a căzut de pe ATV și s-a prăbușit într-o râpă, impact care i-a provocat răni profunde și l-a adus în stare de inconștiență. La fața locului au intervenit medicii salvamonstiști, care i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital.

„Acesta se află cu tatăl sau și cu alți prieteni la o plimbare cu ATV-urile pe un drum foarte alunecos, acoperit cu zăpadă. Nu se știe încă din ce motiv, victima a căzut de pe ATV și s-a prăbușit peste 10 metri într-o râpă. A suferit o gravă fractură deschisă la membrul inferior drept cu hemoragie.

Salvamontiștii din Bușteni și cei de la ISU i-au acordat victimei primele îngrijiri la locul accidentului și au transportat-o pe targă până la drumul forestier. De acolo a fost preluată de un UTV Salvamont și coborâtă de pe munte.

Un echipaj SMURD a preluat accidentatul din oraș și l-a dus la spital”, au precizat reprezentanţii Salvamont Buşteni, duminică, pe pagină de Facebook.

În prezent, nu se cunosc foarte multe detalii despre starea băiatului, dar acesta se află în stare stabilă la spital.

Vezi imagini din timpul salvării băiatului: