Accident grav în București. Două autoturisme s-au ciocnit puternic pe o stradă din Capitală. Patru adulți și un copil, răniți grav

Accident grav în București. Două autoturisme s-au ciocnit puternic pe o stradă din Capitală. Patru adulți și un copil, răniți grav
Accident grav în București. Două autoturisme s-au ciocnit puternic pe o stradă din Capitală. Patru adulți și un copil, răniți grav

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi de dimineață în Capitală, după ce un autoturism care ieșea de pe o stradă secundară nu a acordat prioritat. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje medicale. În urma impactului puternic, au rezultat cinci victime, printre care un copil de trei ani.

Unde s-a petrecut accidentul

Tragicul eveniment a avut loc în sectorul 5 al Capitalei, mai exact în cartierul Rahova. Potrivit autorităților, accidentul s-a produs din cauza lipsei de acordare a priorității. Șoferul unui autoturism care ieșea de pe o stradă secundară nu s-a asigurat în momentul în care a virat la dreapta pe o stradă principală.

Martorii prezenți în momentul accidentului, cât și proprietarii caselor din zonă au declarat pentru protv.ro că impactul a fost foarte puternic, izbitura auzindu-se din casele acestora. Unii au declarat că nu au mai văzut niciodată un accident de o asemenea gravitate.

Am vrut să dau primul ajutor, n-am avut, că deja era salvare, poliţie când am ieşit eu. Din ce am văzut eu, în maşina cea mai afectată erau trei persoane şi din cealaltă deja plecase salvarea cu o persoană. Se mai întâmpla mici accidente din cauza neatenţiei, vitezei, dar ca acest accident n-am văzut până acum niciodată”, potrivit protv.ro.

În ce stare se află victimele

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje SMURD și de descarcerare, ambii șoferi rămânând blocați între fiarele mașinilor. Unul dintre pasageri a fost găsit în stare de inconștiență, fiind necesar transportul de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni. Din primele informații primite din partea cadrelor medicale, victima preluată în stare gravă a fost intubată, medicii fiind rezervați cu privire la șansele de supraviețuire.

Celălalte patru victime, dintre care trei adulți și un copil, au fost transportați la spital și suspuși unor consulturi de specialitate.

Potrivit martorilor, accidentul a fost atât de puternic încât unul dintre cele două autoturisme a fost proiectat în stâlpul de pe marginea trotuarului. De asemenea, bucăţi din cele două maşini au ajuns în curţile oamenilor care locuiesc în zonă, provocându-le daune material, potrivit stirileprotv.ro.

Una dintre persoanele păgubite se arată indignată de aceste stricăciuni și cere lămuriri: “A fost afectată şi una din maşinile mele, cele două dube. Să-mi spună domnii poliţişti ce e de făcut, eu am asigurare”.

În prezent, autoritățile au deschis dosar penal, urmând să se stabileaască cauzele exacte în care s-a produs accidentul.