Accident extrem de grav pe DN1. Cinci bărbați au murit, iar alte două persoane sunt rănite. Mai multe echipaje de salvare au intervenit de urgență

de: Rosu Ioana
18 05. 2021

Accident îngrozitor cu cinci morți, în localitatea Nistorești, județul Prahova, acolo unde cinci bărbați au murit, iar alte două persoane au avut nevoia de intervenția rapidă a medicilor.

Circulația a fost restricționată

Un accident devastator a avut loc în această dimineață în județul Prahova, pe DN1, acolo unde două mașini s-au ciocnit frontal, rezultând moartea a cinci bărbați și rănirea a încă două persoane.

Șoferii implicați în accident au vârsta de 34 de ani, respective 21, cel din urmă decedând în urma impactului puternic.

Circulația pe sensul Brașov-Ploiești se desfășoară alternat, în vreme ce, sensul de urcare este restricționat pentru acordarea îngrijirilor medicale pentru persoanele rănite.

„La fața locului au fost mobilizate 1 mașină de stingere, 3 descarcerări, 4 ambulanțe SMURD din care 1 de terapie intensivă mobilă”, potrivit ISU Prahova.

Cu puțin timp în urmă, IPJ Prahova a oferit primele date clare cu privire la producerea accidentului și a victimelor.

„Pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Brașov către Ploiesti s-a produs un accident rutier. Implicați un conducător auto în vârstă de 21 de ani și un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani și a celor 4 pasageri din mașina acestuia. O pasageră din mașina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.

La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul este restricţionat pe sensul Braşov către Ploieşti, fiind dirijat de către polițiştii rutieri”, au transmis reprezentanții IPJ, potrivit Agerpres.

Vezi mai multe imgini de la locul tragediei în galeria foto.