04 mai 2021 | 07:23

Accident dramatic în Argeș. O tânără de 27 de ani, lovită de o șoferiță și abandonată în stare de inconștiență. Victima nu a mai rezistat

News
Accident dramatic în Argeș. O tânără de 27 de ani, lovită de o șoferiță și abandonată în stare de inconștiență. Victima nu a mai rezistat
Accident extrem de grav în Argeș

Un eveniment șocant avut loc în Argeș după producerea unui accident. În loc să-i acorde un prim ajutor femeii pe care a lovit-o, o șoferiță a fugit de la locul accidentului lăsând-o pe tânăra accidentată în agonie. Mai multe persoane au apelat numărul de urgență 112, însă tânăra nu a mai putut fi salvată.

Cum s-a produs tragedia

În fiecare zi asistăm la evenimente care ne șochează prin duritatea și insensibilitatea oamenilor. Un accident produs în Argeș de către o șoferiță de 41 de ani scoate la iveală indiferența față de semenii noștri, indiferent de situație. După ce a lovit-o cu mașina și a adus-o în stare de inconștiență, vinovata a avut puterea să fugă de la fața accidentului, părăsindu-și victima, tot femeie, în mijlocul străzii, fără a solicita măcar ajutorul unui echipaj medical.

Cei care au sunat la 112 au văzut ulterior trupul femeii căzute la pământ și au alertat imediat autoritățile. La fața locului au intervenit echipaje de poliție și medicale, însă din păcate, tânăra nu a mai avut nicio șansă, fiind declarat decesul.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Tarniţa din Curtea de Argeş, a fost găsită o femeie de 27 de ani, în stare de inconştienţă, posibil victimă a unui accident rutier.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de ambulanţă, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat”, au transmis autoritățile prin intermediul unui comunicat.

Ce se întâmpla cu șoferița vinovată în aceste momente

În urma celor întâmplate, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia.

„Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei. Imediat, politiștii din cadrul Politiei Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Rutier Arges au demarat cercetările în vederea identificării persoanei care ar fi putut provoca accidentul, stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Ulterior, autoritățile au început cerceătările, reușind să identifice șoferița vinovată. Femeia de 41 de ani, din Curtea de Argeș a fost reținută de oamenii legii și supusă unui interogatoriu. Aceasta se află în acest moment în arestul Poliției, urmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

 

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Capital.ro
Ce se ascunde în plicurile de ceai: Descoperirile surprinzătoare ale oamenilor de știință
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚ de la POȘTĂ pentru trei milioane de PENSIONARI
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro