Accident cumplit între un autoturism și un microbuz la Iași. Doi tineri au murit, iar alte opt persoane au fost rănite

Accident cumplit între un autoturism și un microbuz la Iași. Doi tineri au murit, iar alte opt persoane au fost rănite
Accident mortal în Iași

Imagini greu de privit au avut loc miercuri, la 50 de km de Iași, acolo unde un autoturism s-a ciocnit violent cu un microbuz care transporta opt persoane. În urma tragediei, un bărbat și o femeie și-au pierdut viața pe loc, iar alte persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale de specialitate.

Două destine, curmate într-o secundă

Durere și suferință în familiile celor doi tineri morți în accidentul petrecut miercuri, pe Drumul European 583, între localităţile Strunga şi Târgu Frumos din judeţul Iaşi,acolo unde un autoturism în care se aflau două persoane s-a ciocnit cu un microbuz. În urma impactului, pasagerii autoturismului nu au avut nicio șansă, în timp ce persoanele transportate în microbuz au supraviețuit, însă au fost rănite și transportate la spital.

Potrivit primelor informații, victimele din microbuz erau bărbați cu vârste cuprinse între 23 de ani și 53. Acestea au fost tratate la fața locului, iar ulterior au ajuns la spital.
La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale care au intervenit pentru oferirea primului ajutor.

„Au fost direcţionate către locul evenimentului două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie au constatat decesul ocupanţilor din autoturism, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani.

Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital.
Celelalte victime vor fi transportate la spital”, au transmis pompierii ieșeni.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri, Poliția făcând cercetări pentru a descoperi cauzele exacte ale producerii accidentului. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală, urmând a fi identificați vinovații.

Ce a transmis Poliția

În urma tragicului accident, polițiștii ieșeni au oferit primele informații referitoare la accident, confirmând, de asemenea, moartea celor doi tineri.

„În această seară (18.08.2021), în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe DE 583, în afara localității Strunga, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că între un autoturism și un microbuz a existat o coliziune, soldată cu decesul celor două persoane din autoturism și rănirea mai multor persoane din microbuz.

În cauză, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, au trasmis polițiștii ieșeni.

Vezi imagini video de la fața locului:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI