Accident cumplit în timpul examenului auto. În coliziune a fost implicat un BMW

Accident cumplit în timpul examenului auto. În coliziune a fost implicat un BMW
Accident cumplit in timpul examenului auto. In coliziune a fost implicat un BMW

Un accident a avut loc în localitatea Brăila. Accidentul s-a produs în timpul unui examen auto, iar un autoturism marca BMW a fost implicat. Incidentul a provocat victime, iar mașinile au suferit daune majore. Ce s-a întâmplat de fapt și ce victime au suferit vătămări vedem în articolul următor!

Accident tragic în timpul examenului auto

În timpul unui examen auto, două mașini au fost implicate într-un accident grav. Un autoturism marca BMW a fost acroșat într-o intersecție. Șoferul care conducea mașina de la școala de șoferi nu a întâmpinat nici o problemă de sănătate.

Examinatorul este la spital având comoție cerebrală, iar martorul este și el rănit, dar stabil. Femeia care dădea examenul pentru permisul auto a provocat accidentul cumplit, într-o intersecție din orașul Brăila.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:00, unde un autoturism al unei şcoli de şoferi, ce se afla în timpul examenului, circulând pe strada Griviţei a provocat un accident. Într-un moment de neatenție, persoana aflată la volan ar fi virat la stânga, la intersecţia cu strada Apollo, lovind un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviţei, pe sensul opus de mers.

Poliția a demarat o anchetă

„Astăzi, în jurul orei 12:00, pe raza municipiului a avut loc un eveniment între două vehicule. Din primele date, autoturismul unei școli de șoferi, ce se afla în timpul examenului, circula pe strada Griviței, iar la intersecție cu stradă Apollo ar fi efectuat un viraj la stânga, moment în care a lovit un alt autoturism ce se deplasa pe strada Griviței, pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane, respectiv a polițistului examinator, în vârstă de 33 de ani și a martorei ce se afla pe bancheta din spate. Atât conducătorii auto, cât și polițistul examinator au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Brăila.

Poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului, pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul. Un echipaj medical s-a deplasat de urgență la locul accidentului acordând îngrijiri medicale victimelor ce au suferit vătămări corporale, iar examinatorul auto a fost transportat de urgență la spital.