Accident cumplit în Dolj. Doi soți, spulberați de propria mașină după impactul cu o camionetă

Accident cumplit în Dolj. Doi soți, spulberați de propria mașină după impactul cu o camionetă
Accident grav în Dolj Sursă foto ilustrativă: gds.ro

Un accident șocant a avut loc în Dolj, după ce un bărbat și o femeie au fost puși la pământ de propria mașină. Impactul puternic a avut loc după ce mașina acestora a fost lovită de o camionetă, în timp ce soții se aflau în fața mașinii.

Care este starea victimelor

Evenimentul nefericit a avut loc în localitatea Cetate, acolo unde soții parcaseră mașina neregulamentar, ocupând o parte din banda de mers. Aceștia purtau o discuție în fața mașinii, așteptând să treacă strada, moment în care mașina a fost lovită cu putere din spate de o camionetă care a încercat să evite impactul cu un alt autoturism apărut de pe o stradă paralelă.

În urma accidentului, cele două persoane au fost luate din plin pe capota propriei mașini, iar ulterior aruncate la pământ.

La fața locului a fost solicitată prezența unui echipaj medical, salvatorii găsindu-i pe cei doi în stare conștientă și cooperanți. Victimele au fost transportate la spital pentru monitorizare, în timp ce șoferul care a provocat accidentul, de origine bulgară, va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident bizar a avut loc în Timișoara, acolo unde o femeie a fost lovită de o mașină care s-a rostogolit pe trotuar. Victima, în vârstă de 52 de ani, a fost internată la spital, asemeni cu șoferul mașinii rostogolite.

Potrivit autorităților, vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care nu a acordat prioritate, lovind din plin autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani. În acest moment, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident cu doi morți în Prahova

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu două zile, în Prahova, acolo unde două persoane au murit, iar unul se află în stare gravă. Tragedia a avut loc după ce mașina a ieșit în afara șoselei, rostogolindu-se pe un câmp.

De vină ar fi șoferul care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, mai ales că totul s-a petrecut la ora 4:00 dimineața, drumul fiind parcurs în condiții de noapte.

Potrivit autorităților, șoferul de 29 de ani a intrat cu viteză într-o curbă și a derapat, moment în care mașina s-a lovit de mai multe pietre, ulterior rostogolindu-se violent. Pasagerii, în vârstă de 30 și 31 de ani au murit pe loc, în timp ce șoferul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Ploiești.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI