Accident cu trei TIR-uri pe centura Bucureștiului. O persoană a murit, traficul este blocat

de: Daoud Andra
22 10. 2024

Trei camioane au fost implicate într-un grav accident de circulație, pe Autostrada A0, respectiv centura Bucureștiului. Incidentul a avut loc între localitățile Berceni și Bragadiru, iar unul dintre TIR-uri s-a răsturnat, traficul rutier fiind blocat în zonă.

Accident grav pe centura Capitalei

Un camion care transporta îngrășăminte agricole s-a răsturnat pe Autostrada A0, între Berceni și Bragadiru. Alte două TIR-uri au fost implicate în accident, iar o persoană a rămas încarcerată în urma coliziunii. Traficul este blocat pe sensul spre Bragadiru, iar cei de la ISU au anunțat că victima încarcerată a decedat. La fața locului au fost trimise atât ambulanțe, cât și autospeciale de stingere și o autospecială pentru descarcerare.

”Intervenim în urma unui accident rutier, ce s-a produs pe autostrada A0, segmentul dintre localitatea Berceni şi Bragadiru, unde au fost implicate trei autotrenuri. Unul dintre autotrenuri este răsturnat cu persoană încarcerată, se lucrează la extragerea acesteia”, a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.

”În urma accidentului de pe A0, trei victime conştiente sunt în grija echipajelor de prim-ajutor. Victima încarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, se lucrează în continuare la extragerea acesteia”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov ulterior.

Traficul este în continuare blocat, din cauza camionului răsturnat pe carosabil. Autoritățile au mai transmis că încărcătura s-a vărsat pe șosea, dar că nu prezintă un pericol pentru populație și că se iau măsuri pentru curățarea drumului.

Unul dintre TIR-urile implicate s-a răsturnat pe carosabil

Știre în curs de actualizare