25 mai 2022 | 15:54

Abuzurile la care Elena Udrea este supusă. Blonda rupe tăcerea din arest: „Ce părere aveți?”

News
Abuzurile la care Elena Udrea este supusă. Blonda rupe tăcerea din arest: „Ce părere aveți?”
Abuzurile la care Elena Udrea este supusa in arest

Elena Udrea tună și fulgeră pe rețelele sociale, după ce i-a transmis un mesaj kilometric ministrului Justiției, Cătălin Predoiu. Aflată în continuare în închisoarea din Bulgaria, fostul ministru al Turismului a descris pe Facebook abuzurile la care ar fi supusă în arest.

Elena Udrea descrie abuzurile la care este supusă în arestul din Bulgaria

Elena Udrea nu-și găsește liniștea departe de familie, fiică, logodnic și de țara ei natală, deoarece încă se află în arestul poliției din Bulgaria.

Reamintim că la începutul lunii aprilie, fosta blondă de la Cotroceni a fost surprinsă la granița dintre Bulgaria și Grecia, încercând să fugă, cu doar câteva ore înainte de a fi condamnată în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a decis să rupă tăcerea și să-i transmită un mesaj surprinzător ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, text în care a insistat asupra felului în care i-ar fi fost încălcate drepturile.

„Inteleg, domnule Ministru al Justitiei, ca sunteti preocupat de faptul ca unii cetateni romani, abuzati de justitia pe care o pastoriti din 2007 ( cu mici intreruperi), isi cauta dreptatea in Europa, deci in tari cu standarde mult mai inalte de justitie decat Romania.

Dar despre abuzul care mi se intampla mie ce parere aveti, domnule ministru? Cum vi se pare faptul ca stau arestata de 50 de zile intr- o tara europeana pentru ca am fost condamnata ilegal, intai de un complet de 3 judecatori care nu era specializat si din care facea parte Florentina Dragomir, care exercita fara drept functia pentru ca nu indeplinea juramantul de credinta?

Apoi de un complet de 5 judecatori constituit cu incalcarea grava a legii, iar contestatia in anulare in care am cerut rejudecarea dosarului tocmai ca urmare a acestei compuneri a completului, mi-a fost respinsa doar mie dintre toate cazurile similare, incalcandu-se atat decizia 685/2018 a CCR cat si decizia CJUE din 21.12.2021?”, scrie Elena Udrea pe Facebook.

„Fetița mea de 3 ani nu m-a vazut de aproape 2 luni!”

Elena Udrea a răbufnit în mediul online, explicând durerea unei mame care nu și-a văzut fiica de numai 3 ani de mai bine de aproape 2 luni de zile. Fostul ministru al Turismului cere să fie extrădată în România și să-și poată exercita drepturile cetățenești.

Mai mult de atât, blondina l-a ironizat pe ministrul Justiției, punând accent pe faptul că și-ar permite să îi facă anumite sugestii, din postura unei persoane „care a pus câteva cărămizi importante la temelia carierei dumneavostră.”

„Dar despre faptul ca fetita mea de 3 ani nu m-a vazut de aproape 2 luni din cauza acestor abuzuri ale justitiei dumneavoastra, ce parere aveti? Aveti vreo parere? Care este pozitia dvs ca Ministru al Justitiei fata de acest caz?

Dar fata de haosul general de la ICCJ, unde unii judecatori dau decizii cand pro cand contra curtii constitutionale, chiar si contra CJUE, iar altii ar vrea dar nu au curajul sa respecte

deciziile CCR pentru ca se pare ca sunt amenintati, unde nu s-a stabilit inca o pozitie coerenta si unitara fata de falsul conflict intre CCR si CJUE ( in realitate nu exista niciun conflict, dar nici asta nu aveti curajul sa transati).?Ca membru al CSM, ati ridicat acest subiect in sedintele consiliului?

Dar despre condamnarile neprevazute de legea penala, ori prescrise, despre faptul ca s-a ajuns din cauza lasitatii unor magistrati si a slabei calitati a clasei politice, sa se dea pedepse mai mari pentru o eventuala mita de 25 de mii euro, decat pt omor, rapiri, violuri si talharii.(…)

Nu e nevoie sa va straduiti sa ma aduceti in tara, daca dvs ca ministru al Justitiei imi garantati ca in Romania mi se aplica si mie aceeasi lege precum s-a aplicat tuturor celor in situatia mea, vin singura, domnule Predoiu!

Daca nu puteti garanta unuia, sau mai multor cetateni ai tarii din guvernul caruia faceti parte aplicarea legii, la ce bun sa ramaneti in functie?

Domnule Predoiu, inca mai aveti sansa sa va ridicati si ca ministru la nivelul profesionistului in drept care sunteti! Nu o ratati! Ca cineva care a pus cateva caramizi importante la temelia carierei dumneavostra, imi permit aceasta sugestie.”, a conchis fostul ministru pe rețelele sociale.

PlaySport
Jador și Oana Ciocan, filmați în intimitate după Survivor! Imaginile incendiare au apărut pe net
Ego.ro
INCREDIBIL cum arăta Roxana Ionescu acum 20 de ani, când poza fără haine! Imaginile XXX au scăpat pe net
Digi24
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Cancan.ro
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Unde a fost găsit, de fapt, Radu Aryan, copilul de 2 ani dispărut în Botoșani. Cine sunt "eroii zilei" | GALERIE FOTO
Romania TV
ULTIMA ORĂ! A murit Adina Cezar! Este vestea extrem de tristă a începutului de săptămână!
Capital.ro
Se poate reține PERMISUL PE NEDREPT. Este obligatoriu ca șoferii din ROMÂNIA să știe acest lucru
EVZ.ro
Cutremur la Antena 1. Schimbarea e fără precedent
Adevarul
Cum sunt săpate tunelurile din vestul României. Trenurile vor circula cu 160 km/h prin munte VIDEO
BZI.ro
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
Unde a fost găsit copilul de 2 ani din Botoșani după mai bine de 24 de ore de căutări. „Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei”
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
Otilia Cazimir și George Topîrceanu, o iubire ca-n fime. Moartea i-a despărțit prea devreme: ”Prea mi-e dor de el”
Parteneri
Prima reacția a tatălui micuțului de 2 ani dat dispărut. Radu Ayan era desculț și ud, ghemuit lângă un copac
Redactia.ro
Puțini își mai amintesc: cum a reacționat Paula Badosa, după ce Simona Halep s-a operat la nas
Digisport.ro
Ce spune tatăl lui Jador despre nunta fiului său: „Trebuia să…”
Click.ro
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Digi24
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Alimentele pe care să le consumăm în Postul Paștelui și la care să fim atenți
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
ADIO, MAESTRE! A murit marele actor al României, sărac și uitat de toți. 2024 de coșmar
Capital.ro
Zodiile care dau lovitura în perioada următoare. Berbecii au oportunităţi istorice la bani, Peştii au succes în toate proiectele
Antena 3
Pescobar este din nou tătic! Paul Nicolau este în culmea fericirii!
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
Adeverințe pentru BANI ÎN PLUS la pensie. Pensionarii iau cu asalt Casele de Pensii
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro