Abonamente RCS–RDS cu doar 5 lei pe lună. Ce trebuie să faci pentru a te bucura de ele

Abonamente RCS–RDS cu doar 5 lei pe lună. Ce trebuie să faci pentru a te bucura de ele
Ce oferte RCS-RDS sunt disponibile

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicații din țară vine cu o ofertă pe care mulți o să își dorească să nu o rateze! Cei care vor să beneficieze de numeroase beneficii și să ofere foarte puțini bani pe abonamente o să grăbească să profite de ce a pregătit RCS-RDS.

Ce abonamente RCS-RDS costă doar 5 lei pe lună

Iată că luna ianuarie vine cu o veste excepțională pentru români! RCS-RDS a pregătit abonamente care costă doar 5 lei pe lună, așa că multe persoane o să își dorească să profite de numeroasele beneficii care sunt incluse în contracte. Compania a venit cu multe surprize în 2022.

Compania a venit cu o veste surprinzătoare pentru cei care nu au contract cu Digi și își doresc să își porteze numărul de telefon. Persoanele care vor să își schimbe furnizorul de servicii de telecomunicații trebuie să se grăbească pentru a profita de câteva oferte extrem de avantajoase.

Reprezentanții au anunțat pe site-ul oficial Digi.ro că o să fie oferite trei pachete pentru abonamente, în care sunt incluse minute nelimitate și internet nelimitat. Bineînțeles, prețurile sunt unele accesibile, așa că mulți români s-au bucurat enorm când au auzit veștile despre oferte.

Ce trebuie să știe toată lumea despre oferte

Persoanele care vor să încheie un contract cu Digi și să își porteze numărul de telefon către această companie, schimbând furnizorul, o să aibă la dispoziție trei opțiuni. Astfel, Optim 2, Optim Nelimitat și Optim 3 o să le atragă atenția tuturor, ținând cont de prețuri și beneficii.

Clienții o să beneficieze de o reducere de 50% la prețul abonamentelor timp de patru luni. Românii o să profite de faptul că pot să plătească suma de 5 lei pentru o anumită ofertă. Iată că anul 2022 vine cu surprize uriașe pentru contractele cu RCS-RDS!

Prețul inițial al pachetului Optim era de 2 euro/lună, cu TVA inclus, însă, ținând cont de reducere, el o să coste 5 lei timp de patru luni. Clienții o să se bucure de minute nelimitate în rețea, 200 de minute naționale și internaționale, dar și internet nelimitat.

Ce oferte au fost pregătite

În același timp, prețul pentru pachetul nelimitat este, timp de patru luni, de 2,5 euro/lună. Prețul inițial era de 5 euro/lună, cu TVA inclus, însă clienții beneficiază de reducere. Această ofertă oferă SMS, minute și internet nelimitat, potrivit Impact.ro.

Pachetul Optim costă 1,5/euro pe lună, timp de patru luni. Prețul inițial ajungea la 3 euro/lună. Clienții care o să își dorească să profite de această ofertă o să primească numeroase beneficii, printre care minute nelimitate în rețea, 300 de minute naționale și internaționale, dar și internet nelimitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI