A vrut să ajute oamenii, dar a sfârșit într-un mod tragic. De unde se întorcea motociclistul care și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

A vrut să ajute oamenii, dar a sfârșit într-un mod tragic. De unde se întorcea motociclistul care și-a pierdut viața într-un grav accident rutier
A vrut să facă fapte bune, dar a sfârșit într-un mod tragic. De unde se întorcea motociclistul care și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Accidentul tragic în care Samuel Petrică și-a pierdut viața a avut loc în Vinerea Mare, pe DN1, în localitatea bihoreană Săbolciu. Acesta se întorcea de la o acțiune comunitară împreună cu mai mulți prieteni motocicliști.

Cine era motociclistul care împărțea mâncare oamenilor nevoiași

Motociclistul orădean avea 36 de ani și era un motociclist împătimit, dar și un om harnic, săritor și cu o bunătate rară, așa cum îl descru prietenii. În momentul accidentului, Samuel se întorcea împreună cu prietenii săi din clubul de motociclişti Black Eagles de la o acțiune umanitară de împărțire a unor pachete cu mâncare caldă pentru oamenii nevoiași. Din primele informații oferite de poliție, accidentul a fost provocat chiar de bărbat, nerespectând viteza în timpul unei depășiri:

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă pe DN1, pe direcţia Aleşd – Oradea, s-a angajat în depăşirea unui vehicul, însă nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum. El a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă şi a lovit un cap de pod„, a declarat duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

În urma impactului puternic, motocicleta a fost aruncată zeci de metri, iar tânărul a murit pe loc din cauza rănilor suferite, fără ca medicii echipajului SMURD să-i mai poată oferi ajutorul.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ISU Bihor, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și mașina de Terapie Internsivă Mobilă”, a informat lt Janosi Daniel de la ISU Crișana.

Cum au primit apropiații vestea morții orădeanului

Vestea morții lui Samuel a fost primită cu multă durere de întreaga comunitate de motocicliști din județ. Mai mulți prieteni au postat mesaje de condoleanțe în memoria acestuia și s-au împăcat cu idea că acesta a plecat într-o lume mai bună.

Ionuţ Barani, vicepreşedintele clubului Black Eagles, a povestit pentru bihoreanul ce fel de om a fost Samuel: „Am vorbit şi cu băieţii, efectiv nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Sami a fost un om de milioane, genul omului harnic şi săritor. De două săptămâni mergea, împreună cu alţi băieţi, cam o oră sau două pe zi, şi împărţea o masă caldă nevoiaşilor din oraş. Vineri s-au dus cu meniuri până la o familie săracă din Tileagd. Accidentul a avut loc la întoarcere„, a spus acesta.

Mesajele de condoleanțe nu au încetat să curgă

Un alt membru al comunității motocicliștilor i-a scris pe facebook un mesaj de rămas-bun: „Frate, cuvintele nu îşi mai au rostul acum ne-ai părăsit prea devreme, ne-ai lăsat un gol imens în suflet, ma bucur ca am fost norocos sa te cunosc ai fost un coleg, prieten un frate mai mare!!! O sa îmi aduc aminte mereu cu placere de toate clipele ce le-am petrecut împreună! Sper ca acolo sus Dumnezeu sa îţi fi pregătit motoru care mi l-ai arătat! Asfalt uscat frate! NU TE VOI UITA NICIODATĂ SUFLET BUN!„.

Diana Mândruț, o altă prietenă de a lui Samuel, a scris un mesaj extrem de emoționant despre acest suflet bun: „Lumea moto e mai săracă de azi…Black Eagles Oradea a pierdut un membru frumos, unul din oamenii ăia de care îți e greu să nu prinzi drag… Petrica Samuel s-a dus să se plimbe pe alte drumuri, mai frumoase, dar cu siguranță va veghea peste toți prietenii lui, pe care i-a lasat aici, și care acum plang după un prieten foarte bun…
Odihnește-te in pace, dragule! Cu siguranță nu vei fi uitat!!!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI