A tușit în fața unei cliente și acum merge la închisoare. Ce pedeapsă a primit o femeie VIDEO

A tușit în fața unei cliente și acum merge la închisoare. Ce pedeapsă a primit o femeie VIDEO
A tusit in fata unei cliente si acum merge la inchisoare. Ce pedeapsa a primit o femeie VIDEO

Cum s-a petrecut cazul acesta? Ei bine, o femeie în vârstă de 53 de ani a fost condamnată la 30 de zile de închisoare, după ce în luna iunie a anului 2020 a tușit intenționat în fața unei cliente într-un magazin, în timpul unei dispute pe subiectul purtării măștii de protecție în spațiile închise.

A tușit în fața unei cliente și acum merge la închisoare

De asemenea, un martor a spus în instanță că a filmat cu telefonul scandalul pe care Debra Hunter din Florida l-a făcut vreme de 15 minute cu angajații magazinului. Când a observat că este înregistrată, Debra Hunter a tușit intenționat în direcției celei care o filma. Pentru această faptă, martorul a dat-o în judecată, arătând în instanță că suferise cu 10 luni în urmă o operație pentru a elimina o tumoare pe creier și că încă era în curs de tratament. Astfel, actul de a tuși în fața ei, în condiții de pandemie, a fost ”unul calculat, pentru a mă ataca în punctul meu cel mai slab fizic şi psihologic”, potrivit nytimes.com.

Ce a decis instanța

În plus, în faţa instanţei, Debra Hunter a spus că se simte vinovată pentru că a reacționat astfel, arătând că din această cauză, toţi cei trei copii ai săi şi-au pierdut prietenii, iar în comunitate ei a ajuns să nu fie văzută cu ochi buni. Ea a mai spus că cei trei copii ai ei au fost foarte afectaţi de sutele de mesaje de ameninţare, care au venit atât prin apeluri telefonice cât şi pe reţelele sociale ori chiar prin scrisori trimise la ei acasă, după ce această filmare din magazin s-a viralizat. Pe lângă 30 de zile de închisoare, Debra Hunter a mai fost condamnată la şase luni de probă şi a fost obligată să plătească o amendă de 500 de dolari. De asemenea, judecătoarea Ruth i-a mai cerut să urmeze cursuri de gestionare a furiei şi să facă și o evaluare a sănătăţii mintale.

Judecătoarea Ruth a contestat mărturia doamnei Hunter, spunând că și-a exprimat mai multă îngrijorare pentru familia ei decât pentru doamna Sprague.

„A vorbit despre modul în care i-a schimbat lumea și, știi, primește grămezi de pe Facebook și lucruri de această natură și nu pot merge la clubul de țară sau oriunde și nu pot juca fotbal”, a spus ea. „Înțeleg. Dar încă nu am văzut nicio expresie – sau o expresie semnificativă – cu regretul ei cu privire la impactul pe care l-a avut asupra victimei în acest caz. „

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI