A turnat ceară de pe lumânare pe talpa fierului de călcat, apoi a șters imediat. Ce truc genial a descoperit

A turnat ceară de pe lumânare pe talpa fierului de călcat, apoi a șters imediat. Ce truc genial a descoperit
Ce se întâmplă dacă pui ceară de la lumânare peste talpa fierului de călcat?

Există un truc deosebit pentru curățenie. Toate gospodinele se folosesc de acesta atunci când au probleme cu arsurile. Trebuie să torni ceară de lumânare pe talpa fierului de călcat, iar mai apoi să ștergi cu o lavetă curată. În ce momente te ajută trucul?

Truc pentru casă: pune ceară de la lumânare pe talpa fierului de călcat

Curățenia în casă necesită o parte bună din timpul nostru și toată atenția la detalii, mai ales când vine vorba de anumite obiecte. După ce faci curățenie și ordine în încăperile mari ale casei, te ocupi de baie și bucătărie meticulos, ulterior de toate lucrurile mărunte.

Aici intră în scenariu și călcatul hainelor pentru tine sau toată familie. Călcatul este una din cele mai neplăcute din toate treburile casnice. Deși unii oameni susțin că fac asta din plăcere și pentru că îi relaxează, părerea majoritară spune totuși altceva.

Cu toate astea, pur și simplu nu o poți evita, în cazul în care nu vrei să mai scoți alți bani din buzunare pentru a le duce la specialiști pentru spălat/călcat/apretat. Pentru ca fierul tău de călcat să funcționeze bine și în timp, nu neglija să îl cureți temeinic.

Există 4 metode naturale de curățare a fierului de călcat. Placa arsă a aparatului arată urât, dar ar putea păta și hainele. El se face astfel din multe motive, dar indiferent de care ar fi acelea se poate rezolva extrem de simplu și rapid. Îndepărtarea calcarului de pe fierul de călcat este posibilă prin câțiva pași.

Cum trebuie să procedezi: pas cu pas

Cea mai rapidă modalitate de a repara această problemă este cu ajutorul unui obiect pe care sigur îl ai în locuință: lumânarea. Remediul cu ceară pentru curățarea fierului de călcat este o metodă des folosită în special de bunici.

Ia o lumânare, aprinde-o și lasă ceara să se scurgă direct pe placa fierbinte a fierului. Îndepărtează ceara și folosește o cârpă sau o foaie de ziar. Orice zgârietură sau arsură va dispărea, iar hainele tale nu vor avea de suferit.

Cea mai simplă presupune utilizarea a două produse pe care cu siguranță cu toții le avem în casă. Mai exact, este vorba despre oțet și sare. Poți să creezi o pastă din cele două ingrediente pe care să o aplici pe suprafața dorită sau poți să presari sarea pe o foaie de pergament peste care treci cu fierul cald. Sarea funcționează ca un degresant în ambele moduri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI