A treia echipă care se bate pe Ianis Hagi. Fotbalistul român primește atenție majoră dintr-o nouă țară

A treia echipă care se bate pe Ianis Hagi. Fotbalistul român primește atenție majoră dintr-o nouă țară
Ianis Hagi are parte de o nouă ofertă din partea altui club

Ianis Hagi e „încolțit” de oferte pe care orice fotbalist mai ales atât de tânăr le-ar dori. În scenă vine o a treia echipă care îl dorește pe fiul regelui. Sportivul în vârstă de 22 de ani primește atenția unui alt club faimos.

 A treia echipă se bate pentru Ianis Hagi. Care este următoarea destinație?

Ianis Hagi a început deja de o bună vreme să culeagă roadele muncii sale. Desigur că în această ecuație de succes a intervenit și talentul și iubirea pentru fotbal moștenite de la tatăl celebru. Iată că după ce Lazio și Sevilla și-au pus pe tavă ofertele o a treia echipă s-a înscris în cursa pentru tânărul sportiv în vârstă de 22 de ani.

Concret, este vorba despre VfL Bochum, locul 1 în Zweite Bundesliga. În timpul acesta, fiul regelui fotbalului românesc este campion în Scoția alături de Rangers, dar curtat continuu de alte cluburi mari.

Mijlocașul român ar fi intrat pe radarul formației cu șanse mari de promovare în Bundesliga. Iais ar reprezenta transferul de marcă al celor de la Bouchum odată cu promovarea în Bundesliga, arată sport.ro, citat de gsp.ro.

Bouchum e prima în eșalonul secund din Germania – 60 de puncte cu 3 etape înainte de final. Furth, echipa de pe locul 2, are 57 de puncte, iar Kiel, care încheie podiumul, are 53, dar și două meciuri în minus.

Ianis Hagi a reușit să adune în sezonul acesta 43 de apariții în tricoul lui Rangers în care a oferit 7 goluri și 13 pase de gol. În același timp fotbalistul a fost de multe ori și rezervă. Rangers a plătit 3.5 milioane de euro pentru acesta în 2020, iar presa din Marea Britanie sugerează că echipa ar fi dispusă să accepte în jur de 14 milioane de euro pentru el.

Motivul pentru care Rangers vrea să-l vândă pe Ianis

„Având în vedere că Rangers nu este dispusă să cheltuiască o sumă imensă de bani în această vară, Hagi pare a fi jucătorul pe care îl poate vinde cel mai ușor, fără ca plecarea lui să aibă un impact asupra echipei.

În mod clar, într-o lume ideală Steven Gerrard ar trebui să păstreze un jucător atât de talentat, însă el a început ca titular doar de 20 de ori în acest sezon. Pentru a face rost de bani, este greu de crezut că Hagi ar fi o pierdere la fel de mare precum Ryan Kent sau Alfredo Morelos, a scris Give Me Sport, citat de spotmedia. Suporterii așteaptă cu sufletul la gură decizia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI