A pus un tub cu pastă de dinți în rezervorul vasului de toaletă. Ce s-a întâmplat când a tras apa apoi

A pus un tub cu pastă de dinți în rezervorul vasului de toaletă. Ce s-a întâmplat când a tras apa apoi
Cum cureti vasul de toaleta cu pasta de dinti

Atunci când te chinui să cureți vasul de toaletă din baie, te gândești la tot felul de soluții salvatoare care să te ajute să duci treaba până la bun sfârșit, de preferabil să nu folosești soluții chimicale. Gospodinele din România au găsit trucul genial pentru baie. Acest mic secret de curățenie îți va schimba viața, odată ce-l vei încerca.

Cum se curăță vasul de toaletă cu ajutorul pastei de dinți

Românii știu că, atunci când vine vorba despre igienizarea băii, există aproape întotdeauna numeroase probleme la igienizarea acesteia, în special atunci când curățarea vaasului de toaletă devine o adevărată provocare.

Petele de apă dură sau urmele de urină pot fi greu de îndepărtat, acest lucru fiind insalubru și periculos pentru sănătatea oamenilor. Din fericire, gospodinele din România au scăpat de această grijă și au reușit să găsească anumite trucuri geniale care să le ajute să curețe vasul de toaletă în doi timpi și trei mișcări.

Punem pariu că nu te-ai gândit vreodată cum poți folosi pasta de dinți, astfel încât să nu fii nevoit să petreci ore întregi frecând și curățând baia, în special toaleta. Ce trebuie să faci, mai exact? Este chiar simplu.

Pasta de dinți are mai multe întrebuințări și nu se utilizează doar pentru a-ți asigura un zâmbet de milioane. Această soluție poate fi utilizată cu succes în îndepărtarea zgârieturilor de pe piele, curăță eficient robinetul de la chiuvetă și lasă pantofii de tenis curați pe talpă.

Pentru a curăța vasul WC, este recomandat să înțepi un tub de pastă de dinți și să-l pui în rezervorul de toaletă. Apoi, lasă-l să stea circa 10 minute, după care vei trage apa. Rezultatele se vor vedea imediat. Pasta de dinți conține fluor și este antibacteriană, ceea ce înseamnă că elimină microbii și reziduurile patogene care rămân la suprafață.

Curăță talpa adidașilor cu pastă de dinți

Pe lângă igienizarea vasului WC, pasta de dinți face minuni în curățarea articolelor de încălțăminte, precum adidașii tăi albi preferați. Odată ce au oxidat și talpa lor s-a îngălbenit, adidașii trebuie spălați și curățați cu atenție.

Aici intervine un truc genial cu pasta de dinți, care ajută la redarea strălucirii pantofilor tăi sport. Atunci când nu vrei să pui adidașii la mașina de spălat, de teamă să nu-i strici, poți apela cu încredere la acest truc genial și simplu de utilizat.

Cum cureți talpa adidașilor cu pastă de dinți? Simplu. Tot ce trebuie să faci este să amesteci 10 grame de pastă de dinți cu două linguri de bicarbonat de sodiu și detergent de rufe. Ia o periuță de dinți și freacă talpa adidașilor cu soluția formată. Apoi, clătește cu apă călduță. Rezultatele se vor vedea aproape imediat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI