A pus un cartof tăiat în maşină şi a observat ceva spectaculos. Ce s-a întâmplat cu geamurile autoturismului în zilele ploioase

A pus un cartof tăiat în maşină şi a observat ceva spectaculos. Ce s-a întâmplat cu geamurile autoturismului în zilele ploioase
Ce pasi simpli trebuie sa urmezi

În timpul acestui sezon ploios există ceva care este foarte frecvent în timpul călătoriilor: prezența aburului. Există, totuși, un truc cu cartofi pentru a preveni ca geamurile mașinii să se aburească.

Trucul cu cartof pentru mașină

Dacă ai un copilot care poate curăța constant parbrizul și geamurile în timp ce călătorești, este cu siguranță un mare ajutor, dar dacă nu ai acest sprijin, iată ce te-ar putea ajuta.

Acest hack va deveni preferatul tău, deoarece împiedică aburirea geamurilor mașinii și este, de asemenea, atât de ieftin încât nici măcar nu vei realiza că folosești ceva atât de simplu pentru a obține un rezultat atât de uimitor în mașina ta,

Cu acest truc cu cartofi nu va trebui să cheltui prea mult. Există pe piață tot felul de produse care te asigură că prin aplicarea lor nu vei suferi de aceste tipuri de probleme, dar realitatea este că unele necesită un proces atât de delicat încât ar putea chiar deteriora sticla.

Ce trebuie să faci

Prin urmare, nu ai nimic de pierdut încercând acest remediu natural cu un cartof, pentru a preveni ca geamurile mașinii să se aburească în zilele ploioase.

Acesta este cel mai eficient truc pentru a împiedica aburirea geamurilor mașinii.

Un cont care a devenit foarte popular pe rețelele sociale pentru șoferii de tot felul – de la începători până la cei profesioniști – este cel al lui Iker Badillo.

Potrivit expertului, este suficient să ai un cartof tăiat în jumătate care să împiedice geamurile mașinii să se aburească.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să tai un cartof curățat și cu lichidul acela plin de amidon să ștergi parbrizul, oglinzile retrovizoare și geamurile laterale, astfel încât atunci când plouă apa de ploaie să curgă fără a crea acel efect de ceață.

Sau poți să freci pur și simplu cartoful tăiat peste geamuri și apoi să ștergi cu o cârpă curată și uscată din microfibră. Vei observa diferența.

Cu siguranță există multe alte produse, dar trucul cu un cartof este super simplu și foarte ieftină, așa că merită să îl încerci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI