A pus pastă de dinți în tava pentru cuburi și a congelat-o timp de 5 ore. La ce a folosit-o apoi e genial!

de: Ana Chivu
14 06. 2022

Un om a încercat din curiozitate să facă acest truc ce s-a dovedit a fi unul fantastic. Acesta a pus pastă de dinți în tava pentru cuburi de gheață, ulterior a lăsat suportul special la congelat pentru 5 ore. Acesta a devenit un obicei pentru gospodinele japoneze care se străduiesc să mențină o curățenie incredibilă în bucătărie. De ce ai nevoie și cum te ajută mai exact pasta de dinți pusă în astfel de forme?

Truc pentru curățenie: pune pastă de dinți în tava de cuburi gheață

Câteva gospodine japoneze au descoperit un truc ce s-a dovedit a fi extrem de util la curățenie. Cei care se străduiesc să mențină o curățenie impecabilă cu siguranță vor profita de asta.

Ai nevoie doar de pastă de dinți și de tăvi pentru cuburi de gheață de care dispune deja orice congelator. Cu toții știm cât este de importantă pasta de dinți, dar și principiile de acțiune ale acesteia.

Există totuși mai multe moduri de utilizare ale ei, departe de scopul pentru care a fost creată. Rezultatul final este la fel de necesar ca spălatul pe dinți.

Japonezii au fost cei care au crezut dintotdeauna că toate lucrurile ingenioase sunt cele mai simple, iar trucuri care să ne ușureze munca sunt la tot pasul în jurul nostru.

Ai nevoie de o pastă de dinți ieftină sau scumpă și de forme pentru gheață, care pot fi și achiziționate separat. De asemenea, trebuie să te asiguri că ai spațiu în congelator pentru a le pune. Nu este necesar să pui pastă de dinți în toate spațiile, ci doar până se termină un tub.

Ce trebuie să faci?

Pune forma la rece până când pasta este complet înghețată, adică aproximativ cinci ore. Trebuie să ții cont că este nevoie să te miști repede pentru că dacă pui mâna caldă pe suport pasta o să se topească repede.

Ia un vas sau o farfurie și pune apă fierbinte peste suportul de gheață, astfel cuburile vor cădea singure. Freacă pe o planșetă de lemn pasta de dinți fără niciun efort.

Bacteriile de pe tocătorul tău vor dispărea rapid și astfel vei putea consuma în siguranță produsele pe care le tai pe el. De asemenea, trucul te ajută și să elimini mirosurile care rămân în lemn precum: pește, usturoi, brânză sau ceapă.

Mai exact, în modul acesta poți obține un antiseptic și un eliminator perfect de mirosuri. Nu este nevoie să mai încerci oricare alte produse din supermarket-uri pe care să dai sume mari de bani. Clătește placa de lemn după ce ai terminat să o ungi cu pastă de dinți.