A pus oțet și zahăr în borcanul cu muștar și a descoperit un truc genial. Sigur nu l-ai încercat

A pus oțet și zahăr în borcanul cu muștar și a descoperit un truc genial. Sigur nu l-ai încercat
Truc pentru muștar: ce se întâmplă dacă pui zahăr și oțet în el?

O gospodină a făcut un experiment extraordinar. Aceasta a pus oțet și zahăr în borcanul cu muștar. Nimeni nu s-ar fi gândit că un astfel de truc ajută. Cu siguranță foarte puține doamne știau de el. Cum funcționează și ce se întâmplă dacă procedezi astfel? Este nevoie ca borcanul tău de muștar să fie deja început. Nu contează ce marcă alegi de la supermarket. Poate fi cel pe care îl achiziționezi în mod normal.

Truc pentru gospodine: pune oțet și zahăr în borcanul cu muștar

O gospodină a rămas uimită atunci când a văzut ce truc util și deosebit a găsit din întâmplare. Aceasta a pus puțin oțet și o linguriță de zahăr în muștar. Nu contează marca pe care o alegi în mod normal de la supermarket. Poți achiziționa muștarul pe care îl cumperi în mod normal.

Cu siguranță pentru unele doamne sună deosebit, dar trucul te ajută enorm în special când rămâi cu puțin sos pentru ziua de weekend în care faci hot dog sau mici ori vrei pur și simplu să mănânci câțiva crenvurști la micul dejun. În cazul în care muștarul tău s-a uscat, astfel vei împrospăta sosul doar cu puțin zahăr și oțet.

Pune ingredientele în borcan, strânge capacul bine și agită recipientul până observi că muștarul s-a subțiat. Nu mai este nevoie să dai o fugă la supermarket pentru o mică poftă.

Alt truc pentru muștar

Cu siguranță toată lumea adoră să consume diverse alimente cu muștar. Acest sos poate să fie unul mai special decât îl știu cei din familie. Deși pentru unii nu este important acest aspect, diferența se va vedea de la prima îmbucătură. Alege un muștar de calitate de pe raftul magazinului pe care îl frecventezi, ulterior adaugă și alte condimente în el.

La pasul acesta este nevoie să te folosești de: miere, fulgi de chili, piper proaspăt măcinat, boia afumată dulce și o crenguță de rozmarin sau cimbru uscat. Ultimele două trebuie să stea în borcan pentru cel puțin 30 de minute, ulterior scoase cu grijă.

Pentru o servire mai lejeră îți este recomandat să pui sosul galben bine aromat într-un dispenser utilizat în mor normal în restaurante de tip fast-food. În modul acesta toată lumea își va pune pe preparatul dorit atât muștar cât este nevoie fără să murdărească în plus alte ustensile din bucătărie. Nu uita să ștergi la final capătul recipientului de plastic pentru ca muștarul să nu se usuce.