A pus o ceapă în maşina de spălat rufe. Motivul e cu adevărat neaşteptat, e un truc de milioane

A pus o ceapă în maşina de spălat rufe. Motivul e cu adevărat neaşteptat, e un truc de milioane
A pus o ceapă în maşina de spălat rufe

De ce să pui o ceapă în mașina de spălat rufe. Motivul e cu adevărat neașteptat, e un truc de milioane. Mașina de spălat rufe este unul dintre cele mai utilizate aparate electrocasnice. Ea este o invenție extrem de utilizată, însă are nevoie, la rândul ei, de o atenție mai specială în ce privește curățarea.

A pus o ceapă în maşina de spălat rufe

Dacă pui o ceapă în mașina de spălat rufe, poți avea surpriza să descoperi un truc inedit. Tamburul mașinii de spălat poate fi curățat. Deși mulți sunt tentați să creadă că mașina de spălat, aflată în contact constant cu apa și săpunul, ea se curăță singură și nu necesită întreținere, ei bine, acest lucru nu este neapărat adevărat, întrucât se poate acumula destulă murdărie, resturi, scame.

Trucul cu ceapa pusă în mașina de spălat rufe îți poate veni însă în ajutor. Este un truc ieftin și obișnuit și în bucătării, deoarece este eficient în curățarea murdăriei acumulate.

În plus, nu ai nevoie de produse toxice, scumpe sau corozive, ci doar să folosești leguma aceasta. Pentru a efectua trucul cu ceapă folositor curățării tamburului mașinii de spălat, ai nevoie de materiale precum: patru cepe și niște șosete.

Trebuie să începi să cureți ceapa, apoi să o pui în mijlocul ciorapului și să legi un nod la ambele capete, în așa fel încât ceapa să nu se miște. Apoi, trebuie să pui cealaltă ceapă în alt ciorap și să legi la fel, cu noduri la amândouă capetele.

Pune ceapa și fă un nod până ce toate cele patru cepe sunt toate în mijlocul șosetelor. Ciorapii se pun cu ceapă în mașina de spălat și se rulează un ciclu complet, la temperatura cea mai înaltă. Astfel, ceapa va curăța perfect tamburul mașinii de spălat și fără să provoace zgârieturi.

Greșeala care îți poate distruge mașina de spălat

Deși aparent mașina de spălat nu are multe cerințe, totuși, trebuie să existe anumite detalii care ar trebui să fii atent, iar asta pentru a nu te trezi cu ea des la reparat.

Mașinile de spălat sunt practice și funcționale, au o durată de viață utilă de circa zece ani, după care se recomandă schimbarea lor. Printre greșelile frecvente care pot scurta durata de viață a mașinii de spălat se numără sortarea incorectă a hainelor, întrucât anumite piese vestimentare nu au ce căuta în cuva mașinii.

Printre aceste lucruri, se află costumele, hainele cu sclipici și paiete sau alte aplicații care pot ajunge în interiorul aparatului și l-ar putea deteriora într-o perioadă relativ scurtă, de la ciclu la ciclu.