A pus o cârpă cu oțet în vasul de toaletă și a lăsat-o toată noaptea. Incredibil ce s-a întâmplat a doua zi

A pus o cârpă cu oțet în vasul de toaletă și a lăsat-o toată noaptea. Incredibil ce s-a întâmplat a doua zi
A pus o cârpă cu oțet în vasul de toaletă și a lăsat-o toată noaptea

A pus o cârpă cu oțet în vasul de toaletă și lăsat-o acolo toată noaptea. Este incredibil ce s-a întâmplat a doua zi. Acest truc te poate scăpa de multe bătăi de cap, întrucât oțetul este un ingredient extrem de necesar în orice gospodărie, mai ales când vine vorba despre baie, acolo unde te poți confrunta și cu depuneri de calcar pe obiectele existente.

A pus o cârpă cu oțet în vasul de toaletă și a lăsat-o toată noaptea

Curățarea vasului de toaletă nu este tocmai o activitate îndrăgită de gospodine, dar trucul acesta te poate scăpa de multe dureri de cap. Tot ce trebuie să faci este să lași peste noapte o cârpă la înmuiat în oțet.

Acesta este un secret pentru cei care doresc să curețe toaleta mai repede și mai ușor. Deși uneori se folosește înălbitorul, ei bine, tot ce poate acesta să facă în privința toaletei este să o dezinfecteze, însă nu o curăță și nu o detartrează, sarcini pe care o cârpă înmuiată în oțet le realizează cu succes.

Dacă pui o cârpă cu oțet în vasul de toaletă, asta poate fi soluția pentru calcar. Pentru că el se dizolvă în lichide acide, asta se va întâmpla și în cazul oțetului. Așadar, dacă vrei să folosești acest truc, tot ce trebuie să faci este să pui niște oțet pe cârpă și să o pui în vasul de toaletă.

Cârpa eliberează apoi componenta acidă a oțetului, iar calcarul se dizolvă. Este soluția foarte simplă și ecologică, pe care o poți încerca și tu.

Cum mai poți folosi oțetul

Este mult mai convenabil a se aplica trucul pe timp de seară, întrucât noaptea se folosește mai puțin toaleta și există suficient timp pentru ca oțetul să se absoarbă.

De asemenea, un alt sfat ar fi ca atunci când folosești acest truc cu oțet, să ții fereastra la baie deschisă sau să folosești sistemul de ventilație.

Chiar și rezervorul de apă al vasului de toaletă se poate curăța de depunerile de calcar folosind oțet. Trebuie să te asiguri însă că e nevoie de o cantitate mare de oțet încât să cuprindă tot rezervorul.

După 12 ore se golește rezervorul. Se trage apa până ce tot lichidul este scurs. Se poate dezinfecta apoi cu o soluție frumos mirositoare, pentru ca mirosul înțepător să dispară, după care se clătește cu apă curată. Nu-i așa că acest truc te poate scăpa de multe bătăi de cap?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI