A pus gheață pe tricourile spălate și a descoperit un truc genial. Ce s-a întâmplat în 5 minute

A pus gheață pe tricourile spălate și a descoperit un truc genial. Ce s-a întâmplat în 5 minute
Ce se intampla daca pui gheata pe rufele spalate

A pus gheață pe tricourile spălate și a descoperit astfel un truc genial. Ce s-a întâmplat în 5 minute după ce a aplicat această metodă, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

De ce să pui gheață pe tricourile proaspăt spălate. Trucul pe care îl vei folosi mereu

Există oameni care consideră că ritualul de curățare a locuinței este foarte complicat, mai ales că trebuie să se țină cont de multe detalii importante. De exemplu, spălarea, uscarea și călcarea hainelor. Din acest motiv, acum vă împărtășim trucul cu gheață. Folosind acest truc hainele nu vor mai fi șifonate și nu vor mai necesita călcare.

Exista anumite haine care după spălare sunt foarte șifonate, așa că acum îți vom oferi un pont care îți va face viața mult mai ușoară.

Călcatul rufelor, o sarcină foarte grea

Gospodinele știu că atât cămășile, bluzele, cât și cearșafurile pot fi un chin atunci când le calci, astfel că acum îți vom oferi un sfat foarte interesant de care trebuie să ții cont atunci când vrei ca rufele tale să nu mai fie șifonate.

Singurul lucru de care veți avea nevoie este să aplicați acest truc de fiecare dată când scoateți hainele din uscător. Asta vă va scuti de efortul călcatului rufelor.

Odată ce ați scos hainele și vreți să le depozitați acestea trebuie puse într-un coș mai mare. În interiorul acestuia vei așeza niște cuburi de gheață. Astfel, vei lasa aburul să-și facă treaba cu hainele tale.

Cum acționează gheața

Acest truc va face ca aburul să vă înmoaie hainele și să îndepărteze treptat cutele, potrivit viviendoencasa.mx. În unele cazuri, hainele vor avea nevoie doar de puțină călcare, iar pe altele le poți folosi ca și cum ar fi proaspăt călcate.

Cum să prelungești durata de viață a mașinii tale de spălat

Tot în acest articol îți vom oferi un pont și pentru a prelungi durata de viață a mașinii tale de spălat. Așadar, care este combinația care îți va prelungi durata de viață a aparatului tău electrocasnic, vezi în rândurile următoare.

Pentru prevenirea mucegaiului, a plăcii și a mirosurilor urâte din mașina de spălat, aceasta trebuie curățată în mod regulat. Se recomandă să faceți această procedură o dată la două luni.

Care este soluția magică de curățare a mașinii de spălat

Trucul de top pentru curățarea mașinii de spălat presupune doar de două ingrediente: bicarbonat de sodiu și oțet de 9%.

Se toarnă circa 50-100 de grame de bicarbonat de sodiu în tambur și 50 de mililitri de oțet în compartimentul pentru detergent. Apoi, se setează ciclul de spălare la 60 de grade, fără să puneți niciun fel de haină în mașina de spălat. Procedura poate fi repetată în cazul în care rezultatul nu este cel scontat.