A pus foi de dafin în mașina de spălat și a descoperit un truc genial. Ce s-a întâmplat după 30 de minute

A pus foi de dafin în mașina de spălat și a descoperit un truc genial. Ce s-a întâmplat după 30 de minute
Ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în mașina de spălat?

Din ce în ce mai mulți oameni sunt curioși de trucurile pe care le pot face pentru o experiență mai bună în diverse treburi din gospodărie. Mașina de spălat este nelipsită din casele oamenilor de peste tot din lume, iar mulți nu mai sunt mulțumiți de felul în care își face treaba sau pentru faptul că produsele devin din ce în ce mai scumpe ori că aparatul se strică mai rapid decât ar trebui. La ce te ajută dacă pui foi de dafin în mașina de spălat? Cu siguranță o să devină un obicei după ce vei încerca asta măcar o dată.

Truc pentru mașina de spălat: ce se întâmplă dacă pui foi de dafin în ea?

Din ce în ce mai mulți oameni se plâng de faptul că aparatele lor nu mai funcționează atât de bine și mult pe cât ar vrea. De asemenea, ei susțin și că întreaga calitate a procesului de spălat nu este una fantastică, deși cheltuie lunar sume mari pe produsele din supermarket-uri pentru această activitate.

Există și variante simple și ieftine care să te ajute. Mai exact, specialiștii recomandă să folosești foi de dafin pentru culori mai frumoase pentru mai mult timp. Majoritatea pieselor vestimentare din ziua de azi își pierd strălucirea din cauza spălatului sau a purtării ori din cauza calității care lasă de dorit.

Nu trebuie să îți mai faci griji sau să te mai gândești că arunci din nou cu banii pe fereastră la cumpărături. Poți să readuci la viață haina ta preferată cu un truc vechi pe care îl foloseau unii bunici pe vremea când nu exista mașina de spălat. Cu siguranță toată lumea are frunze de dafin în sertarul cu condimente și plante aromatice.

Cum trebuie să procedezi?

E momentul să le scoți de acolo! Pregătește un lighean mare în care vei pune rufele care trebuie spălate. Fierbe 4 linguri de bicarbonat de sodiu și 10 foi de dafin într-o oală mare și după ce apa începe să fiarbă mai lasă pe foc totul preț de 20 de minute.

În felul acesta frunzele își vor lăsa toate calitățile acolo. Oprește aragazul și lasă lichidul să se răcească, ulterior toarnă apa în ligheanul cu haine. Lasă-le în apă o zi și mai apoi spală-le așa cum ai face-o în mod normal.

O altă variantă este să pui 10 foi de dafin și 4 linguri de bicarbonat de sodiu într-o pungă mică pe care o închizi ermetic și să o adaugi în cuva mașinii. Hainele trebuie spălate la cel puțin 30 de grade Celsius.