A pus Fanta în mașina de spălat și a stat câteva secunde. Ce s-a întâmplat imediat este incredibil

A pus Fanta în mașina de spălat și a stat câteva secunde. Ce s-a întâmplat imediat este incredibil
E ieftin si rapid

Mașina de spălat trebuie îngrijită și întreținută permanent pentru a rezista cât mai mulți ani. Din păcate, mulți oameni neglijează câteva sfaturi importante care adaugă mult timp la viața unei mașini de spălat. Ei bine, o femeie a găsit o soluție simplă, la îndemâna oricui și ieftină. A turnat Fanta în compartimentul de detergent al mașinii și rezultatul a fost unul incredibil.

Trucul rapid și ieftin pentru mașina de spălat

Foarte mulți oameni nu țin cont de îngrijirea mașinii de spălat, motiv pentru aceasta începe să nu mai funcționeze ca la început și nu mai îndepărteză petele. Motivul este acumularea de calcar. Murdăria depusă împiedică aparatul să își facă treaba, iar o curățare profesionistă costă mulți bani.

Soluția este una rapidă și ieftină. Suc Fana combinat cu bicarbonat și mașina ta de spălat nu va mai avea probleme cu calcar. După câteva secunde de când ai pus un pahar de Fanta și jumătate de pahar de bicarbonat de sodiu în mașina de spălat, calcarul se va înmuia și murdăria strânsă va fi eliminată. Se șterge totul ușor cu un burete de vase și gata.

Cum poți curăța mașina de spălat

„Primul pas este curățarea cuvei, care poate fi făcută folosind oricare dintre solutiile descrise mai sus; trebuie să introduci soluția în compartimentul pentru detergent și apoi să pornești mașina fără haine, la o temperatura de 60 de grade Celsius.

-Pentru următorii pași ai grijă să scoți mașina din priză pentru a preveni eventualele accidentări.

-Folosește un burete înumuiat în soluție de curățat pentru a curăța resturile rămase în interiorul cuvei, dar mai ales pe garnitura din jurul ei.

-Scoate sertarul pentru detergent și balsam, curăță-l cu buretele și clătește-l sub un jet de apă fierbinte; așteaptă să se usuce înainte să îl introduci înapoi.

Exteriorul mașinii poate fi șters cu aceeași soluție; insistă în jurul ușii, unde pot exista depuneri de bacterii.

-Pentru a curața furtunurile, va trebui să le demontezi cu atenție; le poți scufunda într-o soluție formată din apă și detergent lichid. După ce le lași la înmuiat pentru aproximativ două ore, le poți clăti. E important să le lași să se usuce complet înainte să le montezi înapoi”, scrie beko.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI