A pus cola și mentosane într-un pepene roșu scobit. Ce s-a întâmplat în câteva secunde e genial VIDEO

A pus cola și mentosane într-un pepene roșu scobit. Ce s-a întâmplat în câteva secunde e genial VIDEO
Experiment fantastic. Ce se întâmplă când pepenele roșu intră în contact cu mentosane și Cola

Un nou experiment face valuri pe internet! Mulți internauți combină Cola cu tot felul de alimente, dar este incredibil ce se întâmplă în momentul în care sucul acidulat este pus într-un pepene roșu, alături de mentosane.

Experimentul ce a surprins pe toată lumea. Ce a reușit să facă un internaut

Internauții devin din ce în ce mai creativi! Un videoclip genial a apărut pe internet, așa că mulți au rămas surprinși când au observat câteva detalii spectaculoase. Un pepene roșu a fost scobit, iar apoi s-a adăugat Cola, dar și mentosane.

Bineînțeles, rezultatul a fost unul spectaculos. Multe experimente s-au făcut cu sucul acidulat, dar, de această dată, în doar câteva secunde grădina în care pepenele a fost pus a fost umplută de spumă, spre surprinderea tuturor ce au urmărit videoclipul fantastic.

A băut Cola timp de 30 de zile. Ce a demonstrat bărbatul este uluitor

Mulți medici sugerează ca băuturile acidulate să nu fie consumate în fiecare zi, dar un bărbat a vrut să le demonstreze tuturor ce se întâmplă în momentul în care 10 doze de Cola sunt băute timp de 30 de zile. George Prior, în vârstă de 50 de ani, a dat toată lumea peste cap după acest experiment.

„O să îmi schimb dieta și o să văd cum îmi afectează acest lucru sănătatea. Tocmai m-am întors de la medic unde mi-am făcut un control medical complet.

Am 50 de ani și sunt într-o stare de sănătate bună. O să țin evidența greutății mele, îmi voi monitoriza tensiunea și glicemia pentru a vedea cum se modifica nivelul de zahăr din sânge.

Singurul lucru pe care o să îl schimb în rutina mea zilnică este faptul că o să beau 10 doze de Coca Cola pe zi.”, declara bărbatul la începutul experimentului.

Rezultatul devastator al experimentului: ‘O situație iritantă’

Totuși, rezultatul pe care l-a obținut a șocat o lume întreagă. Acesta a consumat 10 doze de Cola pe zi, timp de 30 de zile, iar verdictul asupra sănătății a fost devastator. Într-o perioadă foarte scurtă, el s-a îngrășat 13 kilograme.

Surprizele neplăcute nu s-au oprit aici pentru George Prior. Tensiunea lui a crescut de la 129 cu 77 la 145 cu 96, obținând un nivel de risc ridicat pentru bolile de inimă. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a vrut să demonstreze ce se poate întâmpla dacă acest suc este consumat în mod regulat.

„Aș prefera să nu mai fac experimentul. Nu îmi place să mă simt atât de greu. Faptul că am consumat 10 doze de Coca-Cola în fiecare zi s-a dovedit a fi o situație iritantă. Am mers de multe ori la toaletă și mă simțeam mereu foarte plin.”, a transmis el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI