A pus bicarbonat de sodiu în Coca Cola. Ce s-a întâmplat după este ireal: ‘Cea mai bună metodă’

A pus bicarbonat de sodiu în Coca Cola. Ce s-a întâmplat după este ireal: ‘Cea mai bună metodă’
A pus bicarbonat de sodiu in Coca Cola iar ce a urmat dupa este spectaculos

Un Youtuber din Rusia a devenit viral cu un experiment în care a folosit bicarbonat de sodiu și aproximativ 10.000 de litri de Coca Cola. Întregul experiment a costat o mică avere, iar videoclipul a devenit viral.

A pus bicarbonat de sodiu în Coca Cola

Mamix a combinat o cantitate uriașă de bicarbonat de sodiu cu 10.000 de litri de Coca Cola, ceea ce a dus la o explozie masivă. Filmarea a devenit rapid virală și a trecut de 10 milioane de vizualizări.

Totul s-a întâmplat într-un câmp deschis, iar explozia a fost de proporții, asta și pentru că a amestecat cele două ingrediente într-un butoi presurizat. Nu este primul care face astfel de experimente. Cel mai adesea Coca Cola este combinată cu Mentos, ceea ce ridică prețul total al materialelor folosite. Aceeași explozie spectaculoasă a avut loc și în experimentul cu bicarbonat de sodiu.

Ce se întâmplă dacă lași bicarbonat de sodiu peste noapte în cameră

Bicarbonatul de sodiu neutralizează pH-ul atunci când intră în contact cu suprafețe alcaline sau acide. Neutralizează mirosuri acide și dacă îl lași pe noptieră o noapte întreagă va purifica aerul.

Bicarbonatul de sodiu are întrebuințări multiple, de la curățat diverse lucruri, precum cuptorul cu microunde, la albirea unor suprafețe sau chiar a pielii, acesta este cu adevărat un produs versatil.

Bicarbonatul este folosit la curățarea obiectelor din sticlă, aluminiu, este ideal pentru curățarea blaturilor de gătit sau a obiectelor din argint.

Bicarbonatul de sodiu este ideal dacă îl pui într-un bol cu puțină apă și suc de lămâie, apoi îl lași la microunde pentru un minut. Va înmuia toată grăsimea depusă pe pereții aparatului, care se va curăța extrem de ușor cu o lavetă curată.

În plus, îl poți folosi pentru a elimina mirosurile urâte din frigider, cuptor sau alte spații. Îl poți pune și în mașina de spălat pentru curățarea acesteia și eliminarea mirosului urât.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI