A primit sau nu bani Simona Halep ca să apară alături de Raed Arafat și Irina Rimes? Adevărul despre clipul viral

Guvernul a făcut un videoclip în contextul epidemiei care pune probleme celor mai mulor ţări de pe glob apelând la mai mule vedete de la noi din ţară. Printre acesştia şi Simona Halep. Astfel toată lumea a fost interesată daca sportiva a primit sau nu bani Simona Halep ca să apară alături de Raed Arafat și Irina Rimes.

Simona Halep nu a primit bani ca să apară alături de Raed Arafat și Irina Rimes

Simona Halep nu a primit bani pentru a apărea într-un videoclip, alături de Irina Rimes şi Raed Arafat, în care românii sunt învăţaţi să respecte igiena personală şi să menţină distanţarea socială, în contextul epidemiei cu care se confruntă ţara noastră. Din contră, sportiva a fost încântată de iniţiativă şi a spus că este lăudabilă.

În înregistrarea videoclipului făcut de Guvernul României apar persoane publice, politicieni, precum şi sportivi. „Suntem doar nişte oameni… Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată”, este parte din mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne alături de video-ul respectiv.

De asemenea, Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, susţine că nu a fost deloc greu să o convingă pe Simona Halep, nr. 2 WTA, să apară într-un clip video realizat pentru conştientizarea riscurilor pandemiei.

Simona Halep, încântată să apară în videoclipul făcut de Guvern
Simona Halep, încântată să apară în videoclipul făcut de Guvern. Sursa foto: digisport.ro

Printre protagonişti video-ului se mai numără Bogdan Gheorghiu, secretarul de stat Raed Arafat, Camelia Potec şi cântăreţii Irina Rimes şi Marcel Pavel.

În urma unei discuţii foarte simple, Simona a acceptat din prima. Este o fiinţă foarte deschisă şi a abordat problema cu simplitate, fără fiţe. S-a comportat într-adevăr ca un om. Simona s-a filmat acasă, iar restul filmărilor s-au făcut într-un studio. Simona a acceptat fără rezerve, fără să pună absolut nici o condiţie. Mi-a zis că vrea să se alăture acestei campanii, fiindcă este una lăudabilă”, a spus Bogdan Gheorghiu.

Bogdan Gheorghiu a precizat că nici unul dintre participanţii la campania de conştientizare „Sînt doar un om” nu a luat vreun ban, iar costurile de filmare şi montare au fost suportate de un sponsor.

„Suntem doar nişte oameni… Nu am trecut prin aşa ceva niciodată şi nu ne dorim să mai avem aşa ceva vreodată. Cu încredere, solidaritate, respect şi înţelegere VOM REUŞI! Ne protejăm acum, pentru a trece peste asta… ÎMPREUNĂ!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a ministerului de Interne alături de montajul video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI