A murit. Prințul William și Kate Middleton sunt devastați. Drama pe care o trăiesc acum

Prințul William și Kate Middleton au pierdut o ființă dragă

Prințul William și Kate Middleton trec prin momente grele. Doliu la Casa Regală a Marii Britanii, după ce Ducii au pierdut o ființă foarte dragă lor sufletului lor. Despre cine este vorba și ce mesaj a apărut pe pagina oficială?

Casa Regală e îndurerată. Momente grele pentru Prințul William și Kate Middleton

Ducii au o viață de vis pe care mulți dintre pasionații de basme și nu numai și-ar dori-o. Cu toate astea, nu sunt ocoliți de momente triste sau tensionate, mai ales că obligațiile lor nu sunt deloc puține. Prințul William și Kate au pierdut recent o ființă dragă lor, cu care aveau atâtea amintiri frumoase. Anunțul că Lupo a murit i-a emoționat pe toți cei care îi urmăresc în mediul online. Câinele acestora a fost extrem de iubit, iar energia lor a cuprins familia regală preț de nouă ani. Tragica mărturisire a fost dată pe pagina oficială de Instagram Kensington Royal, conform People.

Legătura dintre Lupo și restul familiei, dar mai ales cu moștenitorii Prințului a fost una superbă, tocmai de asta va fi greu tuturor să se obișnuiască cu dispariția patrupedului. „Foarte trist. În weekendul trecut, dragul nostru câine, Lupo, a murit. El a fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va lipsi foarte mult. – W & C”, au scris Prinţul William şi Kate Middleton pe Instagram. Jammes Middleton, fratele lui Kate, a transmis că e îndurerat de vestea tristă, descriindu-l pe Lupo drept un „tovarăș loial” și un membru al familiei, nu doar un simplu câine. Fanii ducilor le-au transmis mesaje de îmbărbătare și mulți dintre ei i-au îndemnat să-și plângă suferința, iar mai apoi să întâmpine un alt membru în familie. Internauții au considerat mereu că Prințul William și Kate Middleton au o inimă mare și sunt foarte blânzi.

„Pentru cei care n-au avut niciodată, ar fi greu să înțeleaă pierdere”

„A murit Lupo, câinele iubit al surorii mele Catherine și al familiei sale. Nimic nu te poate pregăti vreodată pentru pierderea unui câine. Pentru cei care nu au avut niciodată un câine ar putea fi greu să înțeleagă pierderea. Cu toate acestea, pentru cei care au iubit un câine știți adevărul: un câine nu este doar un animal de companie, este un membru al familiei, cel mai bun prieten, un tovarăș loial, un profesor și un terapeut”
James Middleton, fratele lui Kate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI