A murit de covid-19! Salman Khan are inima frântă

A murit de covid-19! Salman Khan are inima frântă

Iulia Vântur și Salman Khan sunt în doliu. Veste tristă de la Bollywood: Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din India a murit din cauza Covid-19. Actorul, colaborator al regretatului, s-a declarat cu ”inima frântă”.

Cântărețul SPB a murit de covid-19. Salman Khan s-a declarat cu ”inima frântă”

Cântăreţul indian S.P. Balasubrahmanyam, poreclit “SPB”, celebru în țara sa și, totodată, prolific, cu circa 40.000 de melodii în 16 limbi indiene, a murit la 74 de ani din cauza complicațiilor, după o lungă luptă cu noul coronavirus.

Solistul a încetat din viață în urma unui stop cardio-respirator, conform spitalului din Chennai, unde a fost internat în luna august, după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. După anunțarea morții sale, rețelele de socializare din India s-au umplut de mesaje de condoleanță.

A murit de covid-19! Salman Khan are inima frântă
SPB și Salman Khan

Pe Twitter, Salman Khan s-a declarat cu ”inima frântă” la aflarea știrii, în timp ce premierul Narendra Modi a lăudat vocea artistului, afirmând că decesul vedetei ”lasă lumea noastră culturală extrem de săracă”.

În cei peste 50 de ani de carieră, SPB a cântat, a compus, a produs și și-a împrumutat vocea mai multor actori, printre care și Salman Khan, pentru a-i dubla glasul în unele părți cântate din diferite filme.

Nepotul preferat al celebrului actor indian Salman Khan a murit în aprilie

Nepotul lui Salman Khan, Abdullah Khan, un prosper om de afaceri în vârstă de 38 de ani, a murit în luna aprilie a acestui an. Tânărul ar fi fost internat într-un spital din Mumbai, cu câteva zile înainte de a trece în neființă, din cauza complicațiilor stării sale de sănătate.

Au existat mai multe variante ale cauzei morții sale în presa din India. Inițial, s-a vorbit despre ”o infecție gravă a plămânilor”, apoi s-a aflat că acesta avea probleme cardiace și suferea de diabet. Agenția de presă Kaama Press a citat surse din apropierea familiei care au infirmat varianta că virusul COVID-19 a fost cauza morții. Salman Khan nu a putut merge la înmormântarea rudei sale din cauza normelor de prevenire a răspândirii Covid-19.

„Te voi iubi mereu…”, a scris Khan pe contul său de Instagram.

„După cum spuneai <>. Ai plecat prea devreme”, a fost mesajul Iuliei Vântur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI